WELKE LEDEN WORDEN HET GEZICHT VAN DE NIEUWE CAMPAGNE FNV?

14 nov 2017 - FNV

WELKE LEDEN WORDEN HET GEZICHT VAN DE NIEUWE CAMPAGNE FNV?

De FNV ontwikkelt een nieuwe communicatiecampagne. En daar kunt u het gezicht van worden. Want voor de vervolgcampagne op Zo werkt Nederland die nu wordt ontwikkeld laten we natuurlijk weer echte leden zien en aan het woord.

De FNV is een grote en diverse vereniging en dat willen we graag terugzien in de campagne. Daarom hebben we veel verschillende leden nodig. We maken foto’s voor posters, folders en internet. Ook komen er filmpjes voor internet en mogelijk ook andere uitingen.

In de nieuwe campagne gaat het onder meer over de waarde van echte banen, over de toenemende flexibilisering, de almaar stijgende werkdruk, koopkracht en nog veel meer. Daarnaast willen we ook laten zien dat de FNV zich inzet voor alle senioren in Nederland. Wij zijn trots op u. Samen met u komen we op voor uw inkomen. Voor betaalbare zorg. Voor een goed pensioen en een goed huis. En dat laten we overal weten: in politiek Den Haag en in uw gemeente. We willen het ook laten zien in onze campagne. Samen met u. Doet u ook mee?

Wilt u meedoen en de campagne een echt FNV-gezicht geven? Stuur dan een e-mail met uw naam, telefoonnummer, leeftijd en lidmaatschapsnummer (staat op de ledenpas) naar ledenwerfcampagne@fnv.nl en voeg ook een recente foto toe.

Uit de vele inzendingen die we verwachten, maken we een keuze. We laten u zo snel mogelijk weten wat de volgende stappen zijn. De deadline voor aanmelding is donderdag 16 november a.s.

We horen en zien graag van u.

ZOWERKTNEDERLAND.NL 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht