INGRID REP GEKOZEN ALS ALGEMEEN SECRETARIS FNV

17 okt 2017 - FNV

INGRID REP GEKOZEN ALS ALGEMEEN SECRETARIS FNV

undefined

Ons ledenparlement heeft op vrijdag 13 oktober jl. Ingrid Rep met ruim 58 procent van de stemmen gekozen als nieuwe Algemeen Secretaris van de FNV. Ingrid Rep was eerder secretaris en directeur van vakbond FNV KIEM en momenteel sectorhoofd van FNV Diensten. In mei van dit jaar werden de overige functionarissen in het dagelijks en algemeen bestuur van de FNV geïnstalleerd. Op dat moment ontstond er een vacature voor de functie van Algemeen Secretaris. Met de benoeming van Ingrid Rep, is het bestuur van de FNV voltallig. Het bestuur blijft aan tot medio 2021.

FNV-Voorzitter Han Busker: “Ik ben blij dat met de benoeming van de nieuwe algemeen secretaris het bestuur op volle sterkte is. We kunnen ons nu verder toeleggen op de uitwerking van de speerpunten die we eerder dit jaar hebben vastgelegd in de congresresolutie. Ook het regeerakkoord dat afgelopen week naar buiten is gebracht krijgt onze volle aandacht. Met Ingrid Rep hebben we iemand aan boord met veel ervaring. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking”.

Ellen Dekkers en Femke Aarts, directie FNV: “We willen Ingrid Rep van harte feliciteren met haar benoeming en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking. De Algemeen Secretaris is het aanspreekpunt binnen het bestuur voor de werkorganisatie. Samen hebben we een flinke uitdaging voor de boeg, want het offensief naar buiten vereist een andere manier van werken binnen de werkorganisatie”.

Zie ook

Ledenparlement FNV kiest Algemeen Secretaris: Ingrid Rep


 

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht