KANDIDATEN FUNCTIE ALGEMEEN SECRETARIS BEKEND

19 sep 2017 - FNV

KANDIDATEN FUNCTIE ALGEMEEN SECRETARIS BEKEND

Kennismakingsbijeenkomst op 30 september a.s.

Zeven/zes kandidaten gaan de komende maand campagne voeren om op 13 oktober a.s. verkozen te worden tot nieuwe Algemeen Secretaris in het bestuur van de FNV. Dat is gisteren bekend gemaakt tijdens de vergadering van het ledenparlement. Op de definitieve kandidatenlijst staan de volgende namen:

  • Wilfried Claus
  • Hettie Kijzers
  • Henk Kool
  • Ruud Kuin
  • Ed Lugthart
  • Ingrid Rep

De uitgebreide profielen van de kandidaten kun je bekijken op onze website.

Campagneperiode
De kandidaten voeren tot en met 13 oktober campagne voor hun kandidatuur. Op 13 oktober kiest het ledenparlement uiteindelijk wie de nieuwe Algemeen Secretaris wordt. De komende maand doen de kandidaten er alles aan om zichzelf zichtbaar te maken. Om het speelveld voor de kandidaten gelijk te houden, is er een gedragscode opgesteld waar alle kandidaten, maar ook de werkorganisatie en vereniging zich aan dienen te houden. Indien jouw sector of netwerk de kandidaten uit wil nodigen voor een kennismaking, dan kun je contact opnemen met de verkiezingsorganisatie via fnvverkiezingen@fnv.nl.

Kennismakingsbijeenkomst kandidaten
Op zaterdag 30 september wordt er een kennismakingsbijeenkomst met de kandidaten georganiseerd in Mediaplaza in de Jaarbeurs in Utrecht. De bijeenkomst start om 13.30 uur (ontvangst vanaf 12.30 uur met een lichte lunch) en wordt afgesloten met een borrel rond 16.30 uur. Hier kunnen kaderleden de kandidaten het hemd van het lijf vragen en gaan de kandidaten met elkaar in debat over verschillende thema’s. Wil je bij deze bijeenkomst aanwezig zijn, meld je dan direct hier aan

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht