WIE WORDT ALGEMEEN SECRETARIS?

27 jun 2017 - FNV

WIE WORDT ALGEMEEN SECRETARIS?

Tot en met 7 juli aanstaande kunnen sectoren, VLR bonden, lokale en thematische netwerken en het Algemeen Bestuur kandidaten voordragen voor de functie van Algemeen Secretaris FNV. Voor deze functie zoeken we niet de eerste de beste! De Algemeen Secretaris heeft een belangrijke functie binnen het dagelijks bestuur. Hij/zij is namelijk verantwoordelijk voor het goed functioneren van zowel de vereniging als de werkorganisatie van de FNV en de onderlinge afstemming hiertussen. Ook is de Algemeen Secretaris verantwoordelijk voor het voldoen aan alle wettelijke/juridische verplichtingen van de vereniging. Op onze website lees je waaraan een Algemeen Secretaris moet voldoen.
 
Ken of ben jij iemand die geschikt is voor deze sleutelfunctie binnen het Dagelijks Bestuur, zet dan de volgende stap. Kandidaten moeten worden voorgedragen via het voordrachtformulier. Dit formulier is te vinden op onze website. Hier kun je ook terecht voor de functiebeschrijving, het verkiezingsreglement, de planning en de procedure.
 
Mocht je vragen hebben over de kandidaatstellings- en verkiezingsprocedure, dan kun je deze mailen naar fnvverkiezingen@fnv.nl. Wij kijken uit naar een mooie kandidatenlijst en verkiezingsstrijd voor de functie van Algemeen Secretaris FNV.
 

Lees hier verder

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht