BRENG NU JOUW STEM UIT

11 feb 2017 - FNV

BRENG NU JOUW STEM UIT

Op 1 februari j.l. heb je als FNV‑lid een oproep ontvangen om je stem uit te brengen. Zo heb je invloed op wie de komende vier jaar aan het roer staan van de FNV. Al tienduizenden leden hebben hun stem uitgebracht. Heb jij dat nog niet gedaan? Pak dan nu jouw kans om invloed uit te oefenen.

Op wie kun je stemmen?
Jij bepaalt wie namens jouw sector zitting krijgt in het ledenparlement. Een belangrijk orgaan dat bijvoorbeeld beslissingen neemt over jouw cao, uitkering of de arbeidsomstandigheden bij jou op de werkvloer. Je kunt van 1 t/m 15 februari 2017 je stem uitbrengen op fnvverkiezingen.nl. Kies mee, stem mee, doe mee voor een sterke FNV.

Han Busker nieuwe voorzitter FNV?
Ook bepalen de leden wie de nieuwe leider van de FNV wordt. Uit de kandidaatstellingsprocedure is één naam naar voren gekomen: Han Busker. Als lid kun jij tot en met 8 maart 2017 bepalen of Han Busker jouw steun krijgt als nieuwe voorzitter van de FNV. Wil je meer weten over Han Busker voordat je jouw stem uitbrengt? Kijk dan op fnv.nl/hanbusker.

Waarom stemmen toch belangrijk is
Let op: dat er maar één kandidaat is, betekent niet dat Han Busker automatisch voorzitter wordt. Jouw stem is nog steeds belangrijk. Alleen met de steun van de meerderheid van de leden wordt hij voorgedragen aan het ledenparlement als nieuwe voorzitter. Zonder deze meerderheid is er geen voordracht en geen voorzitter FNV. Laat daarom jouw stem horen!

HOE KUN JE STEMMEN?

1. Ga naar fnvverkiezingen.nl.

2. Log in met jouw lidmaatschapsnummer en

     jouw persoonlijke code.

3. Volg de instructies op de website.

 

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht