Verkiezingsbijeenkomsten Ledenparlement en Congres

28 jan 2017 - FNV

Verkiezingsbijeenkomsten Ledenparlement en Congres

Kom naar één van de 5 verkiezingsbijeenkomsten van FNV Uitkeringsgerechtigden. Van maandag 6 t/m vrijdag 10 februari a.s. organiseren wij deze bijeenkomsten door het land.

Maak kennis met de kandidaten voor het Ledenparlement

De 10 kandidaten voor het Ledenparlement vanuit de sector Uitkeringsgerechtigden stellen zich aan je voor. Er is ruimte voor gesprek en discussie met de aanwezige kandidaten.
Je kunt ter plekke je stem uitbrengen op jouw favoriete kandidaat. Let op: om te stemmen moet je legitimatie en je unieke stemcode bij je hebben. Je vindt je stemcode in de verkiezingsbrief die je ontvangen hebt. Stemmen tijdens deze bijeenkomsten is mogelijk, maar niet verplicht. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om je stem op een ander moment - binnen de stemperiode - digitaal uit te brengen.

Kies afgevaardigden voor het FNV Congres

FNV organiseert 10 en 11 mei a.s. het vierjaarlijkse FNV Congres. Hier wordt de koers voor de komende vier jaar besproken. De sector Uitkeringsgerechtigden mag 10 afgevaardigden naar het Congres sturen. Als lid van FNV Uitkeringsgerechtigden kies jij jouw afgevaardigden. Kom naar de bijeenkomst en breng je stem uit.

Praktisch

Aanmelden voor deze bijeenkomsten is niet nodig, maar neem wel jouw stempas, bewijs lidmaatschap FNV Uitkeringsgerechtigden én legitimatiebewijs mee. Zonder deze stukken is jouw stem niet rechtsgeldig! Let op: reiskosten worden niet vergoed.

De bijeenkomsten vinden plaats op:

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht