HELP ONS FOUTE HANDELSVERDRAGEN TE STOPPEN

15 okt 2016 - FNV

HELP ONS FOUTE HANDELSVERDRAGEN TE STOPPEN

Kom op zaterdag 22 oktober a.s. naar het Museumplein in Amsterdam! Want onze regering is van plan om foute vrijhandelsverdragen te ondertekenen: CETA, TTIP en TiSA. Bij deze verdragen tussen Europa en andere landen gaan de winsten van grote multinationals boven alles.
Wij willen een duurzame economie en veilig voedsel. Wij willen handel die leidt tot echte banen, zekerheid, kwaliteit en koopkracht. Daarvoor demonstreren we op 22 oktober, samen met onder meer Milieudefensie, foodwatch, Greenpeace en de Consumentenbond.

 

  • FNV/leden kunnen gratis met de trein reizen. Meld je aan met het formulier via fnv.nl/
  • Milieudefensie zet vanuit sommige plaatsen bussen in. Kijk hier of er een bus uit jouw woonplaats is.

 

Wil je je inzetten tijdens de manifestatie? Meld je dan aan als vrijwilliger voor 22 oktober. Er zijn diverse mogelijkheden om mee te doen. Help mee om de dag tot een succes te maken!

MEld je HIER aan als vrijwilliger bij de manifestatie

 

TTIP ken je misschien al, maar wat weet je van TiSA? Dit handelsverdrag heeft misschien nog wel grotere gevolgen, vooral voor publieke diensten zoals zorg en onderwijs. Kom dinsdagavond 15 november a.s. naar het actualiteitencollege over TiSA en laat je bijpraten door internationale deskundigen en vakbondsmensen, onder wie Penny Clarck van EPSU, de Europese vakbondskoepel voor de overheidssector.

LEES HIER MEER OVER TiSA EN MELD JE HIER AAN VOOR HET ACTUALITEITENCOLLEGE

 

Roep andere FNV-leden ook op voor 22 oktober

Om de politiek wakker te schudden, moeten we op 22 oktober met veel mensen zijn. Roep dus ook je collega, je buren, familie en vrienden op om naar Amsterdam te gaan. Ook nieuwe leden kunnen met een gratis treinkaartje reizen. Dus:

Download hier de posters en plak ze op je raam.

Heb je nog vragen, of wil je een opmerking kwijt? Laat het ons hier weten.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht