FNV zichtbaar en welkom op Nijmeegse Vierdaagse

26 aug 2016 - FNV 22-08-2016

FNV zichtbaar en welkom op Nijmeegse Vierdaagse

Honderden wandelaars werden tijdens de Nijmeegse Vierdaagse 19 t/m 22 juli door de hardwerkende vrijwilligers van de FNV voorzien van een flesje water en een appel. De vrijwilligers hielpen wandelaars die het even moeilijk hadden met een rustplekje in de schaduw en een goed gesprek.

Op de dagen van Elst, Wijchen en Groesbeek was de FNV aanwezig met een stand. Dit jaar waren er weer meer vrijwilligers uit drie lokale netwerken actief. Door de hitte waren de waterflesjes niet om aan te slepen. Vele wandelaars zijn altijd heel blij dat de FNV er staat. Dat is een goed signaal!

Water en appels

Wilco Veldhorst, bestuurder, hielp mee bij de stand op de dag van Groesbeek: "Men was er al vroeg bij. Toen ik rond negen uur aankwam stond de tent er al en was iedereen al bezig de stressballen uit te pakken en het water en de appels klaar te zetten. Dit jaar stond ik dus op de dag van Groesbeek, de derde dag in Berg-en-Dal aan de Zevenheuvelenweg."

'Prachtig evenement'

"Het was heet. Rond 10 uur begonnen de eerste lopers binnen te druppelen en naarmate de minuten verstreken werden het er meer en meer. Wij waren met ongeveer tien mensen en werden deze dag ondersteund door Gijs van Dijk uit het hoofdbestuur. Gijs vond het een prachtig evenement en genoot met volle teugen. Al met al een geslaagde dag waarin we FNV weer goed hebben kunnen neerzetten."

Foto's

undefined undefined

undefined undefined

undefined undefined

undefined undefined

undefined undefined

undefined

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht