Uitnodiging leden Lokaal Netwerk FNV Arnhem voor actiebijeenkomst 25 maart a.s.

Van 25 maart 2020 19:30 tot 25 maart 2020 21:00

Uitnodiging leden Lokaal Netwerk FNV Arnhem voor actiebijeenkomst 25 maart a.s.

undefined

undefined             undefined

FNV campagne.

Voor 14.

Woensdag 25 MAART 2020.

19.30 - 21.00 uur.

inloop 19.00 uur.

ACTIEBIJEENKOMST

FNV-campagne voor een hoger minimumloon in Nederland.

Locatie

FNV Vakbondshuis

Velperbuitensingel 8

6828 CT  ARNHEM.

Samenvoor14#Arnhemvoor14

Heb jij een baan met minimumloon of daar net boven? Of heb je een uitkering? Krijg je AOW? Heb je het idee dat de boodschappen steeds duurder worden maar je inkomen niet meegroeit, terwijl de regering zegt dat de crisis voorbij is.

Twee miljoen mensen voelen op dit moment niets van de economische groei. Sterker nog, hun inkomen is in de afgelopen veertig jaar 20% minder waard geworden! En dat, terwijl de winsten van grote bedrijven groter en groter worden. Nederland is gigantisch rijk. Die rijkdom gaan we eerlijker verdelen. Het minimumloon moet daarom om te beginnen naar € 14 per uur. Daarmee stijgt ook het inkomen van mensen met een uitkering en AOW.

Door eerst lokaal steun op te bouwen, kunnen we daarna de krachten bundelen en bij de landelijke overheid erop aandringen dat het minimumloon daadwerkelijk verhoogd moet gaan worden. En dat is goed voor iedereen die het niet al te breed heeft, ongeacht leeftijd, geslacht, achtergrond of gezondheid. We moeten samen een vuist maken.

Iedereen die dat wil kan bijdragen, in zijn of haar stad of regio. Ook in Arnhem!

Op deze actiebijeenkomst wordt de campagne (kort) toegelicht en is er ruimte voor vragen. Daarna gaan we bedenken wat er in Arnhem gedaan kan worden om te zorgen dat het minimumloon omhoog gaat.

Wie wil, kan gelijk aan de slag met elkaar! We proberen op deze avond direct een aanzet te geven voor een lokale groep.

undefined

Deel deze Activiteit