Oproep tot sturen brief en uitnodiging voor webinar

Van 21 november 2019 20:00 tot 21 november 2019 22:00

Oproep tot sturen brief en uitnodiging voor webinar

undefinedundefined

Deventer, 13 november 2019 

FNV PENSIOEN

Best vakbondslid,

Ruim 200 mensen bezochten de informatiebijeenkomsten over Pensioen in Deventer en Arnhem. Een groot aantal belangstellende leden konden we niet plaatsen in verband met beschikbare zaalruimte.

We raden deze leden aan om het webinar van donderdag 21 november a.s. te volgen. Opgeven kan via onderstaande link:

KLIK HIER OM JE OP TE GEVEN VOOR HET WEBINAR VAN DONDERDAG 21 NOVEMBER A.S. OM 20.00 UUR.

Op 20 november 2019 moet Wouter Koolmees de kamer een brief sturen die over de pensioenen gaat. Op 21 november 2019 om 20.00 uur organiseren wij een webinar.
Tuur Elzinga praat jullie dan bij over de (laatste) ontwikkelingen. Je kan je aanmelden voor dit webinar door HIER te klikken. Mocht Koolmees ons niet tegemoet komen dan zien we ons genoodzaakt om hardere acties te gaan voeren de komende maanden.

BRIEF VOOR MINISTER KOOLMEES

We hebben het gehad over de opbouw van acties. Waarom? Omdat Wouter Koolmees aan zet is. Dat willen wij hem met z’n allen ook duidelijk maken. Wij roepen daarom iedereen op Koolmees NU een brief te sturen. Dit kan heel gemakkelijk door op onderstaande link te klikken (lees: Brief voor minister Koolmees). Doe dit en deel de link met anderen.
Aanstaande vrijdag 15 november 2019 bieden wij Wouter Koolmees al een deel van die brieven aan.

De FNV maakt zich grote zorgen over de aanstaande kortingen op de pensioenen. Dit raakt niet alleen de gepensioneerden, maar ook de opgebouwde pensioenen van werknemers. Korten op onze pensioenen is helemaal niet nodig. Daarom willen wij de komende twee jaar rust in de pensioenwereld. Niet korten op de pensioenen, geen verhoging van de pensioenpremies of verlaging van nieuwe pensioenopbouw. We zijn bezig  om het pensioenstelsel te verbeteren. Daarover zijn we in gesprek met de politiek. Minister Koolmees heeft de sleutel in handen om kortingen te voorkomen. Om te benadrukken dat er nu rust nodig is en geen ophef over kortingen en niet-indexeren hebben we een brief voor Koolmees gemaakt die je kunt invullen en sturen naar de minister. Dit doe je door je gegevens hieronder in te vullen. Jij vult je gegevens in en wij printen en versturen de brief naar minister Koolmees.

Met solidaire groet,
namens alle bestuurders FNV Oost

Coby Adema
Regiocoördinator Collectief

FNV Oost

Lees hier de brief voor minister Koolmees

Deel deze Activiteit