Het eerste verkiezingsdebat van 2018 – Eusebiuskerk

Van 23 januari 2018 19:30 tot 23 januari 2018 22:00

Het eerste verkiezingsdebat van 2018 – Eusebiuskerk

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart, organiseert de Eusebiuskerk op 23 januari het eerste verkiezingsdebat van 2018. De Arnhemse politici zullen uitgedaagd worden hun mening en beleid helder te verwoorden. Zelf van tevoren een stelling in brengen om de politici uit te dagen? Dat kan!

VAN SPEELPLAATS TOT DOORTREKKEN A15

Iedereen is van harte uitgenodigd om op 23 januari aanwezig te zijn tijdens het eerste Verkiezingsdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Politici kunnen aan de tand gevoeld worden over uw problemen of oplossingen. In samenwerking met Bob Roelofs als debatleider en het OKA (Ondernemers Kontakt Arnhem) organiseert de Eusebiuskerk dit debat. Gedurende de avond komen 3 hoofdthema’s: aan bod: Ondernemen in Arnhem, Zorg en een vrij blok voor alle onderwerpen van speeltuin tot aan doortrekken A15.

Gespreksleider Bob Roelofs zal op zijn eigen wijze zorgen voor een levendige discussie waarbij er ook gestemd kan worden. Ook zal gevraagd de avond te beoordelen! Ondernemers, burgers, het culturele leven; iedereen is van harte welkom en alle onderwerpen zijn bespreekbaar. Kortom, iedereen wordt actief betrokken.

HEEFT U EEN VRAAG OVER:

Bijvoorbeeld minder blik op straat, hondenuitlaatveldjes in de buurt, de bereikbaarheid van Arnhem, de bijstand en WMO, cultuursubsidies, schoolzwemmen….? U kunt zich aanmelden voor het inbrengen van een prikkelende stelling op petravanstijn@eusebius.nl

PROGRAMMA

19:00 uur - Inloop met gratis koffie/thee
19:30 uur - Start debat
21:00 uur tot 22:00 uur - Nazit met borrel

Toegang is gratis, de avond wordt muzikaal begeleid door Lain Barbier en Jesse Laport zal een toepasselijk gedicht voordragen.

De Eusebius wil graag een rol spelen in de Arnhemse samenleving. het organiseren van lezingen en debatten is één van de manieren om daar invulling aan te geven. Meer informatie op eusebius.nl

Deel deze Activiteit