Regionale bijeenkomsten

Van 4 maart 2017 13:30 tot 9 mei 2017 00:00

Regionale bijeenkomsten

Op 10 mei 2017 brengt het congres advies uit over het voorgestelde meerjarenbeleid en de strategie zoals verwoord in de conceptcongresresolutie. In voorbereiding op het congres, wil het algemeen bestuur toetsen of het beleid en de strategie op draagvlak kan rekenen van de leden. Daarom organiseert de FNV naast de formele inspraakprocedure – circa 35 regionale bijeenkomsten waar leden hun stem kunnen laten horen.

De resolutie gaat uit van een offensief om de Race naar Beneden te stoppen en Echte Banen en een Menswaardige Maatschappij te realiseren. Een offensief vereist focus en keuzes maken. Die keuzes raken iedereen. In zo’n 35 bijeenkomsten, verspreid over het hele land, gaan we in gesprek over dit offensief. Zijn dit de juiste keuzes? En wat betekent focus in de praktijk voor jou?

Met 35 bijeenkomsten is er altijd een bijeenkomst bij jou in de buurt. De specifieke data en locaties voor de regionale bijeenkomsten vind je binnenkort op www.fnv.nl/samensterk!

Startbijeenkomst 4 maart

Op zaterdag 4 maart a.s. wordt een startbijeenkomst georganiseerd voor actieve leden die willen helpen om de regionale bijeenkomsten tot een succes te maken.

De uitnodiging voor 4 maart is beschikbaar op http://bit.ly/2kCoBdw, direct aanmelden kan natuurlijk ook, via https://nl.surveymonkey.com/r/VKZD9HK.

 

Deel deze Activiteit