Vind de FNV in de buurt

Zoek je de FNV in jouw regio? Gebruik dan de zoekfunctie. Vul je woonplaats in en je ziet direct waar en wanneer de FNV in jouw buurt actief is. Houd deze website in de gaten voor nieuwe informatie.

Over Lokaal FNV

Zichtbaar, dichtbij en toegangelijk voor leden en kaderleden. Voor ontmoetingen, vergaderingen, spreekuren. Maar ook voor belastingadvies, (net)werken, opleiden en nog meer activiteiten te ontwikkelen. Voor al deze zaken kun je terecht bij lokaal FNV.

Lokaal nieuws

titel van nieuwsbericht

18 maart politieke staking pensioenen ...

21 maart 2019

Op de eerste plaats hierbij het bericht van onze voorzitter Han Busker: “Wat begon als een prachtige actiedag, is overschaduwd door deze vreselijke gebeurtenis in Utrecht. We leven mee met de slachtoffers, hun familie en iedereen die hierdoor geraakt is.”
Onze leden bij de hulpdiensten die ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Workers memorial Day 28 april 2018 ...

30 april 2018
Workers memorial Day 28 april 2018 Amsterdam Het was de tweede keer dat we als FNV in Amsterdam deze dag organiseerden. In andere landen is het al een langere traditie die steviger is neergezet. Dat het nodig is dat we dat in Nederland ook doen, blijkt uit de inhoud van de verschillende sprekers die ...
Lees dit bericht