FNV OPROEP ACTIE "WIJ HANGEN DE VUILE WAS VAN AMSTELVEEN BUITEN"

Van 13 maart 2018 21:41 tot 3 april 2018 21:41

FNV OPROEP ACTIE "WIJ HANGEN DE VUILE WAS VAN AMSTELVEEN BUITEN"

FNV oproep actie "wij hangen de vuile was van amstelveen buiten"

Op herhaling woensdag 14 maart 2018, 18.30-20.00 uur
Voor het Raadhuis, Laan Nieuwer-Amstel 1, 1182 JR Amstelveen


Op woensdag 14 maart a.s. komt FNV Uitkeringsgerechtigden opnieuw in actie in Amstelveen. De politieke werkelijkheid en de ervaringen van Amstelveense minima en uitkeringsgerechtigden liggen ver uit elkaar.

We gaan ervoor zorgen dat we gezien en gehoord worden. Waar Amstelveense minima en uitkeringsgerechtigden bereid zijn dat zij in actie komen voor een betere behandeling, zegt de verantwoordelijk wethouder dat bijna iedereen erg tevreden is.

Speciale gast: rapper Ferdous Arachid.

undefinedundefined

We hopen je te zien op de actie. Iedereen die hier zelf mee te maken heeft, maar ook als je solidair bent en voor een menswaardige samenleving staat. We willen dat het onmenselijke beleid in Amstelveen stopt. Of je een baan hebt, of een uitkering, iedereen hoort respect te krijgen.

Aansluitend op de actie zullen verschillende initiatiefnemers van de actie inspreken bij de vergadering van de gemeenteraad, commissie Burgers en Samenleving. Want zij willen dat de gemeente Amstelveen hen ziet en hoort en de gemeenteraad serieus bekijkt of het anders en beter kan.

Met vriendelijke groeten,

Maaike Zorgman
bestuurder FNV Uitkeringsgerechtigden

MZ/QdV/18-0398

 

 

 

Deel deze Activiteit