Webmaster

Webmaster

Lokaal FNV Almere heeft een webmaster.

Even voorstellen wie ik ben. Mijn roepnaam is Didi ben 59 jaar oud. Eind 2015 heb ik mij aangemeld als webmaster voor Lokaal FNV Almere. Daarnaast ben ik in opleiding voor ledenserviceconsulent in Almere. Van huis uit ben ik sinds 1979 ICT-er.

Ik speel tennis en, als het even kan, skeeler ik ook en maak een rondje om Almere. Daarnaast doe ik aan scuba diving en heb ik o.a. mijn Open Water I en II brevet op Curaçao gehaald.

Deel deze vacature

Reageer op deze vacature

Reageer op deze vacature

Meer Vacatures Overzicht

Budgetcoach

Budgetcoach

Budgetcoach
Meer en meer mensen hebben elke maand moeite de eindjes aan elkaar te knopen. Of je nu hard werkt voor je geld, of omdat je pensioen niet wordt geïndexeerd, of je minder uren op je nul-uren kunt werken, of omdat rondkomen van een uitkering altijd erg moeilijk is. Een budgetcoach van FNV kan je ondersteunen. ...
Bekijk deze vacature
Lokale lobbyisten

Lokale lobbyisten

Lokaal FNV
Mensen die gemakkelijk op de gemeentelijke autoriteiten kunnen afstappen en die met behoud van relatie kunnen onderhandelen en lobbyen. Lokaa FNV zoekt mensen die initiatiefrijk en flexibel zijn, met anderen kunnen samenwerken en planmatig en doelgericht kunnen handelen. Mensen die, naast hun werk, ...
Bekijk deze vacature
secretaris Lokaal FNV Almere

secretaris Lokaal FNV Almere

Secretaris
De functie van secretaris is (voorlopig) vervult door Willem Kranenburg. Voorlopig is deze functie door Willem Kranenburg vervult. Kijk geregeld op onze website voor eventueel nieuwe functies, die vervult moeten worden.      
Bekijk deze vacature