UITNODIGING THEMA PRESENTATIE “BELASTINGEN 2017”

UITNODIGING  THEMA PRESENTATIE “BELASTINGEN 2017”

15 mrt 2017 - FNV Lokaal FNV

UITNODIGING THEMA PRESENTATIE “BELASTINGEN 2017”

Wij nodigen alle FNV leden uit Almere en Zeewolde (ouder dan 60 jaar) uit, om deel te nemen aan deze informatieve bijeenkomsten, die gehouden worden op 9 maart- (‘s middags) en 22 maart 2017 (in de avond).Respectievelijk in Almere-stad en Almere-buiten.

 

Beste vakbondsleden,

Om u goed te kunnen voorlichten organiseert sector FNV Senioren-Almere in samenwerking met LokaalFNV-Almere deze thema bijeenkomsten. Voor een goede bereikbaarheid voor u, houden wij een middag- en een avondpresentatie. Het doel van deze bijeenkomsten is, onze leden te informeren en tips te geven bij het invullen van de belastingaangifte van 2016 en een vooruitblik op de veranderde belastingregels van 2017. 

De presentaties op beide dagen worden verzorgt door de heer Enrico Doeser,  Coördinator / Instructeur van FNV Belastingservice, hij verzorgde deze presentatie ook in andere steden voor onze senioren vakbondsleden.  Tijdens en na de algemene informatie is er ruimschoots tijd voor het stellen van vragen.

Wanneer U één van deze bijeenkomsten wil bijwonen, meldt u zich dan zo spoedig mogelijk aan, doch uiterlijk tot 2 maart 2017. Bij voorkeur via e-mail naar almere@fnvlokaal.nl met duidelijke vermelding van uw voorkeur voor welke dag, uw volledige naam, adres, telefoonnummer en vakbondsnummer  en of u een introducé mee neemt.

Alleen als u geen e-mail adres bezit, dan stuurt u de retourstrook per post op naar (zie adres op retourstrook) 

Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Er zijn beperkt aantal plaatsen, dus vol is vol. Na aanmelding krijgt U per Re: e-mail of per telefoon een bevestiging van uw deelname, (op 3 maart voor Kolkzicht en 14 maart voor Buitenhaeghe)

Bij géén bevestiging is de zaal vol! U bent dan helaas niet ingeschreven.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht