Erfrecht en Levenstestament

Erfrecht en Levenstestament

15 mrt 2017 - Webmaster

Erfrecht en Levenstestament

Wij nodigen alle FNV leden in Almere en Zeewolde uit, om deel te nemen aan deze informatie bijeenkomsten, die gehouden worden op woensdagmiddag 13 april 2017 in Almere-stad en op woensdagavond 26 april 2017 in Almere- buiten. Het doel van deze bijeenkomsten is, onze leden informatie te verstrekken over de vele regels van de wetgeving in het Familie- en Erfrecht en het levenstestament.
De presentaties van beide dagen worden gegeven door de notaris Mevrouw Denise Eggels. Er is ruimschoots de gelegenheid tot het stellen van vragen.

De bijeenkomsten vinden plaats:
Op woensdagmiddag 13 april aanvang 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur.
In de zaal van Buurtcentrum “KOLKZICHT”
Klokkeluiderstraat 57 1315 EE Almere-stad
Op Loopafstand van de bushalte “de Passage” (lijn 1, 2, 3 en 4)

Op woensdagavond 26 april aanvang 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur
in de zaal van het Zorgcentrum “BUITENHAEGHE”
Atheneplantsoen 1 1334 EL Almere-buiten
op ± 200 meter vanaf NS- en busstation Almere-buiten.

Wanneer U één van deze bijeenkomsten wilt bijwonen, meldt u zich dan zo spoedig mogelijk aan voor inschrijving, doch uiterlijk tot 5 april 2017, via e-mail naar almere@fnvlokaal.nl met duidelijke vermelding van uw voorkeur voor welke dag, uw volledige naam, adres, telefoonnummer en vakbondsnummer en of u alléén komt of samen met een introducé ?
Alleen ingeval u géén e-mail adres bezit, dan stuurt u de retourstrook per post op naar (zie adres op de retourstrook). De inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus vol is vol!

Na aanmelding krijgt u per Re: e-mail of per telefoon, in week 14 respectievelijk 16, een bevestiging van uw deelname. Bij géén bevestiging is de zaal helaas vol! En bent u dus niet ingeschreven.
Het is wel toegestaan één introducé mee te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Lokaal FNV Almere.

Voor meer informatie over LokaalFNV-Almere, Ledenservice en de spreekuren op het Vakbondshuis ga dan naar onze site www.fnvlokaal.nl/regio/almere.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht