Uitnodiging voor een High Tea voor FNV vrouwen op 8 maart 2017

Uitnodiging voor een High Tea voor FNV vrouwen op 8 maart 2017

19 feb 2017 - Webmaster

Uitnodiging voor een High Tea voor FNV vrouwen op 8 maart 2017

Beste vrouwen,

Op 8 maart voeren vrouwen over de hele wereld actie voor gelijke rechten of vieren vrouwen feest! Het is Internationale Vrouwendag.

In sommige landen is het zelfs een erkende feestdag en in andere landen is het de gewoonte dat vrouwen een boeket bloemen van mannen krijgen.

Lokaal FNV organiseert op 8 maart een High Tea voor vrouwelijke FNV leden.

Je bent om 14.00 uur van harte welkom bij Tante Truus www.tantetruusalmere.nl),

Marktmeesterstraat 141 in het centrum van Almere.

Op dit moment bestaat het bestuur van Lokaal FNV uit 4  mannen en  één vrouw en Lokaal FNV zou hier graag verandering in brengen en nodigen vrouwen uit tot deelname.

Lokaal FNV heeft werkgroepen zoals belasting invul service, advies voor wat betreft sociale voorzieningen, advies over werk en inkomen, spreekuren voor uitkeringsgerechtigden, ledenwerving, publiciteit etc..

Misschien wil je erover nadenken of jij je wilt aansluiten bij bovengenoemde werkgroepen en onder het genot van de “High Tea” kun je alle vragen stellen die je bezig houden in verband met bovengenoemde werkgroepen. Voor FNV leden die actief kaderlid of bestuurslid willen worden zijn er uitstekende gratis opleidingen.

Eén van de aanwezigen is Maaike Zorgman. Zij is FNV-bestuurder voor de uitkeringsgerechtigden. Bovendien zullen een aantal ervaren FNV vrouwen aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden.

Het zou leuk zijn (geen verplichting) als je een korte levensbeschrijving mee neemt. Wie ben jij, wat heb je gedaan in je leven, wat wil je bereiken en hoe ervaar jij "gelijke rechten". Ook graag vermelden je e-mailadres en telefoonnummer.

We zullen die middag genieten van de befaamde High Tea van Tante Truus en tegelijk nader kennis maken met de Lokaal FNV én met elkaar.

Je kunt je tot 25 februari aanmelden via dit e-mailadres onder vermelding: High Tea.

Het maximum aantal deelneemsters is 35.

Met hartelijke groet,

Jet van der Graaf, werkgroep sociaal domein/ bestuurslid Lokaal FNV

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht