ONS PENSIOEN - De stand van zaken

ONS PENSIOEN - De stand van zaken

02 nov 2016 - Webmaster

ONS PENSIOEN - De stand van zaken

Aan alle FNV leden in Almere en Zeewolde, op 17 en 23 november geven wij een presentatie over het pensioen. Het doel van deze bijeenkomsten is, onze leden informatie te verstrekken over de stand van zaken op dit moment en in de toekomst. Kijk onder "Activiteiten" van november waar en hoe laat deze presentaties worden gehouden.

De presentaties van beide dagen wordt gegeven door Mevr. Eunice Bronswijk – Pais , bestuurder van FNV Senioren/ midden Nederland, zij heeft zich gespecialiseerd en is actief op het gebied van Pensioenen. Zij zal u voorlichten over Pensioenregeling, Pensioenwet en Bedrijfspensioen-fondsen. Er is ruimschoots de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wanneer U geïnteresseerd bent om één van deze bijeenkomsten bij te wonen, meldt U zich dan zo spoedig mogelijk aan, tot uiterlijk 11 november 2016, via een e-mail naar almere@fnvlokaal.nl met duidelijke vermelding van uw voorkeur voor welke dag, uw volledige naam, adres en vakbondsnummer en of u alléén komt of met een introducé ?

Alleen in geval u géén e-mail adres bezit, dan stuurt u de retourstrook per post op naar (zie adres op de retourstrook)
Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Er zijn beperkt aantal plaatsen, dus vol is vol.

Na aanmelding krijgt U per Re: e-mail of per telefoon, in week 46 en 47, een bevestiging van uw deelname.

Het is toegestaan één introducé mee te nemen.
Bij géén bevestiging is de zaal helaas vol! En bent u helaas niet ingeschreven.

De locaties zijn:

Op 17 november: In de zaal van het buurtcentrum “Kolkzicht“, Klokkeluiderstraat 57 1315 EE Almere-stad. Op Loopafstand van de bushalte “de Passage” (lijn 1,2,3,4.). Aanvang 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur.

Op 23 november in de zaal van het Zorgcentrum “BUITENHAEGHE”, Atheneplantsoen 1 1334 EL Almere-buiten. Op loopafstand van NS- en busstation “Almere-buiten”. Aanvang 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht