Bouwen aan Lokaal FNV, doe jij mee ?

Bouwen aan Lokaal FNV, doe jij mee ?

11 mei 2016 - Lokaal FNV Almere

Bouwen aan Lokaal FNV, doe jij mee ?

Maak jij straks het verschil op lokaal niveau? Je helpt niet alleen de bond, maar steekt er zelf ook nog wat van op. Je ontwikkelt jezelf op vele gebieden en je maakt kennis met verschillende opvattingen én mensen. Zo lever je ook nog een bijdrage aan de FNV en help je daarmee veel mensen. Daarnaast krijg je training en scholing en word je begeleid door een FNV-vakbondsbestuurder. Maak een verschil en sluit je aan bij Lokaal FNV!

Arbeidsvoorwaarden, werk en zorg komen door bezuinigingen en decentralisatie van overheidstaken steeds meer onder druk te staan. Steeds meer burgers dreigen hiervan de dupe te worden. Onze lokale netwerken zorgen dat deze kwesties op de politieke agenda van gemeenten komen te staan. En dat is slechts één van de vele onderwerpen waar Lokaal FNV zich sterk voor maakt.

Blijf niet langer aan de kant staan!

Wil jij ook bijdragen aan vakbondskracht in de buurt? Sluit je aan en bouw mee aan een sterk en zichtbaar FNV op lokaal niveau. Hoe meer mensen zich aansluiten, des te krachtiger de FNV op lokaal niveau wordt. Er zijn meerdere functies beschikbaar.

Met bijna 100 Lokaal FNV-netwerken verspreid over het hele land, is de FNV ook bij jou in de buurt actief. Samen met de kaderleden van Lokaal FNV bouwt de FNV aan lokale vakbondskracht. Dit is belangrijker dan ooit!

Lokaal FNV gaat en staat voor:

  • Beïnvloeding lokaal sociaal beleid
  • Ledenbinding: themabijeenkomsten en vakbondscafés over actuele issues én jubilarishuldigingen
  • Ondersteunen lokale individuele belangenbehartiging: spreekuren over werk en inkomen, re-integratie- en loopbaanadvies, Belastingservice
  • Bekendheid en zichtbaarheid Lokaal FNV vergroten
  • Vakbondsvoorlichting en (kader-)ledenwerving

Meer weten of aanmelden kan in ons vakbondscentrum aan het Saffraanplein 30 in Almere. loop eens binnen op de

Maandagochtenden van 10:00 - 13:00 uur of op woensdag- en donderdagavonden van 19:00 - 21:00 uur

Via e-mail kunt u ons bereiken op almere@fnvlokaal.nl

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

1 reactie

Duck Swart schreef op 18-05-2016

#lokaalFNV. Prima doelstellingen, helaas nog steeds een te grootschalige benadering. Deze aanpak betekent alleen een kleinere FNV regio, die gepresenteerd wordt als Lokaal. Met een te grote afstand tot en tussen leden(groepen), bepaald niet op fietsafstand. Het kan beter, het kan kleiner. Ik wil aanraakbare en aanklikbare interactieve FNV leden(groepen) in mijn buurt vinden. Ik zou zeggen, doe meer met je FNV lidmaatschap, begin op fietsafstand, maak kennis met collega-leden in je straat, je buurt, of wijk. En ook digitaal op je werk natuurlijk! http://www.ducks.nl/fnv/