Vakbondshuis Alkmaar feestelijk geopend

Vakbondshuis Alkmaar feestelijk geopend

29 nov 2018 - Webredactie FNV Lokaal

Vakbondshuis Alkmaar feestelijk geopend

Op een mooie zaterdagmiddag 24 november 2018 werd het spiksplinternieuwe vakbondshuis aan de Limmerhoek 24, Alkmaar feestelijk geopend. Het vakbondshuis bevindt zich aan het einde van De Laat waar het overgaat in de Limmerhoek; lokale beïnvloeding was dan ook nog nooit zo dichtbij in Alkmaar.

In het bijzijn van zo'n 125 gasten, bestaande uit leden, kaderleden, collega's en overige belangstellenden werd er gestart met een swingend buiten optreden van de Alkmaarsche Bertje Doperwtje, daarna volgde de officiële opening door, het doorknippen van het lintje, het oudste lid (89 jaar) en het jongste lid (17 jaar) in Alkmaar.

Mustapha Laboui (bestuurder FNV Lokaal Regionaal) was de dagvoorzitter en hield een  openingspraatje. Ook Katja Ünlütürk, Ria de Graaf en Sharon Smit hielden een speech.

We zoeken nog vrijwillige gastheren/gastvrouwen!

Vooralsnog hebben op het vakbondshuis onvoldoende gastheren en gastvrouwen beschikbaar om een openstelling te kunnen realiseren. Ken jij iemand die het leuk zou vinden om als gastheer/gastvrouw een steentje bij te dragen aan ons vakbondshuis in Alkmaar? Attendeer hem/haar dan op de vacature op onze vrijwilligersvacaturebank. Daar is een functiebeschrijving en een aanmeldingsformulier te vinden.

Zaal op het vakbondshuis is te reserveren!

De zaal op het vakbondshuis in Alkmaar is te reserveren via de Servicedesk van de FNV:  Servicedesk@fnv.nl of telefonisch via: 088- 3680125 . Er staan inklapbare tafels en je kunt gewoon op de wifi via het eigen FNV netwerk. Tevens is er een mooi scherm voor je presentaties. Dus ben je op zoek bent naar een mooie centrale ruimte voor trainingen, overleg, etc. in Alkmaar? Reserveer dan via de Servicedesk de zaal op het vakbondshuis Alkmaar.

Meer weten over het vakbondshuis Alkmaar?
Wil je meer weten over het vakbondshuis in Alkmaar Neem dan contact op met Rutger van den Breemer, bestuurder IBB-kader-vakbondshuizen 06-83940826 of Evelyn Kock, 088-3682316 of 06-11463432, regiomedewerker vakbondshuizen.

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

2 reacties

Mercera schreef op 25-02-2019

beste Ls, ik wil graag weten of er op jullie nieuwe locatie inloopspreekuur is zoals op jullie oude locatie. ik moet nml de voorlopige teruggave belasting over 2019 stopzetten gezien ons huis verkocht is en er geen hypotheek meer is, maar dat blijkt moeilijker te zijn dan ik dacht en vlgs de belastingdienst moet ik bij degene zijn die mijn belasting aangifte voor me doet. ik heb op 18 maart een afspraak voor aangifte 2018 maar zou graag voor die tijd die van 2019 willen stop zetten of kan het op dat moment ook geregeld worden?? ik hoor het graag van U, met vriendelijke groet, D.F Mercera (lidnr 026461239)

alexcredit schreef op 27-08-2019

We houden van bedrijfsfinanciering en geven financiering aan particulieren, bedrijven en bedrijven tegen een lage rente. Mocht je interesse hebben, neem dan zo vriendelijk contact met mij op voor meer informatie e-mail: alexcredit40@gmail.com