Bij jou in de buurt

Zoek je de FNV in jouw regio? Gebruik dan de zoekfunctie. Vul je woonplaats in en je ziet direct waar en wanneer de FNV in jouw buurt actief is. Houd deze website in de gaten voor nieuwe informatie.

Over Lokaal FNV

De FNV is zichtbaar en actief, samen met de leden, in de bedrijven en instellingen, op landelijk niveau, in Den Haag, internationaal, voor uitkeringsgerechtigden en senioren, voor jongeren en vrouwen, voor verschillende andere groepen. Maar op steeds meer plekken ook in de diverse gemeenten in Nederland. Zoek naar de FNV in jouw buurt.

Lokaal nieuws

titel van nieuwsbericht

Belastingservice in Juli 2020

9 juli 2020
FNV en Belastingservice in Juli 2020 Op 22, (23), 29 en 30 juli is het weer mogelijk de belastingaangifte in te laten vullen in de verschillende Vakbondshuizen van FNV. Zo ook te Doetinchem aan de Terborgseweg 36. U kunt hiervoor een afspraak maken via deze link: (www.afspraakmakenfnv.nl), bij het vakbondshuis van uw keuze. Eventueel kunt u voor het maken van de afspraak ook bellen met: 088-3680368.
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Internetbijeenkomst Verdrag 'Handicap' ...

9 juli 2020
Meedoen. Net als ieder ander 
Hoe staan we er in de Achterhoek voor? 4 jaar na invoering van het Verdrag Handicap Gewoon meedoen, net als ieder ander, belooft het Verdrag Handicap. Het is op 14 juli precies vier jaar geleden dat het in werking trad. Op deze dag organiseren de vakbonden FNV en CNV, samen met de gemeenten Oude IJsselstreek en Winterswijk, een internetbijeenkomst ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Nieuwsbrief 6 mei

21 mei 2020
Belastingservice en Corona, belangrijkste punten uit de nieuwsbrief van 6 en 14 mei.   1. KANTOREN BLIJVEN GESLOTEN TOT 1 JULI
De veiligheid van collega's, leden en kaderleder staat voorop, de adviezen van het RIVM blijven leidend.
a. werk zoveel mogelijk thuis;
b. houd 1,5 meter afstand;
c. vermijd drukte;
d. was vaak je handen;
e. bij verkoudheidsklachten: blijf thuis. 2. Geen vergaderingen/bijeenkomsten ...
Lees dit bericht