Bij jou in de buurt

Zoek je de FNV in jouw regio? Gebruik dan de zoekfunctie. Vul je woonplaats in en je ziet direct waar en wanneer de FNV in jouw buurt actief is. Houd deze website in de gaten voor nieuwe informatie.

Over Lokaal FNV

De FNV is zichtbaar en actief, samen met de leden, in de bedrijven en instellingen, op landelijk niveau, in Den Haag, internationaal, voor uitkeringsgerechtigden en senioren, voor jongeren en vrouwen, voor verschillende andere groepen. Maar op steeds meer plekken ook in de diverse gemeenten in Nederland. Zoek naar de FNV in jouw buurt.

Lokaal nieuws

titel van nieuwsbericht

Jubilarishuldiging 28-09-2019 te ...

28 september 2019
Op 28-09-2019 vanaf 14:00 uur is een groot aantal leden uitgenodigd bij Restaurant Plok te Didam. Deze jubilarissen, leden die al 25, 40, 50, 60 of 70 lid zijn van de FNV, Krijgen een leuke middag aangeboden en tevens wordt het verdiende  speldje al of niet met oorkonde uitgereikt.  Na hartelijk welkom ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Opening VBH Doetinchem 21-09-2019 ...

21 september 2019
Vanaf April 2019 werd er al gebruik gemaakt van het nieuwe Vakbondshuis aan de Terborgseweg in Doetinchem maar de officiele opening liet nog even op zich wachten. Op zaterdag 21-09-2019 was het dan zover en vele kaderleden van Lokaal FNV Achterhoek hebben zich ingezet om er een feestelijke opening van ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

FNV DOETINCHEM: ZELFDE SERVICE, ...

29 april 2019
FNV vakbondsconsulenten zijn behulpzaam bij de uitvoering van bedrijfs-tak-eigen-regelingen en geven advies en informatie op het gebied van arbeid en inkomen. Kom je er niet uit? Zo nodig zorgen zij er voor dat jouw vraag in behandeling wordt genomen. Dat geeft je rust en zekerheid.

Spreekuur ...
Lees dit bericht