Opening VBH Doetinchem 21-09-2019

Opening VBH Doetinchem 21-09-2019

21 sep 2019 - AW

Opening VBH Doetinchem 21-09-2019

Vanaf April 2019 werd er al gebruik gemaakt van het nieuwe Vakbondshuis aan de Terborgseweg in Doetinchem maar de officiele opening liet nog even op zich wachten. Op zaterdag 21-09-2019 was het dan zover en vele kaderleden van Lokaal FNV Achterhoek hebben zich ingezet om er een feestelijke opening van te maken. Voor de officiele opening kon men vooraf al naar binnen voor een kopje koffie.

Om +/- 14:00 uur was er eerst een voordracht van Hans Keuper (van: Boh Foi Toch). Met een lied passend bij deze ceremonie en een voordracht over zijn ervaringen met de vakbond.

undefined

Hierna moest een ieder weer naar buiten, wel met een glaasje spankelende sekt om op de goede afloop te kunnen proosten. Het VBH werd gesloten en de officiele opening kon van start gaan. Natuurlijk eerst na de gebruikelijke toespraken. Sprekers waren o.a. Mark Boumans, lid va de Achterhoek Board (en Burgermeester van Doetinchem), Hans Hoek, lid (vz) van het Algemeen bestuur van de FNV en Wilco velthorst, Bestuurder van de FNV en mentor bij de Achterhoek.

 undefined           undefined
  Mark Boumans                                                                                         Hans Hoek

 undefined
Wilco Velthorst      Bennie Wieggers en partner

Wilco nam van de gelegenheid gebruik om de voorzitter van Lokaal FNV Achterhoek, Bennie Wieggers, naar voren te halen als waardering voor zijn inzet voor het VBH.

 Gerrit Halfman had voor deze gelegenheid een collage van de wapens van de  8 gemeentes in de achterhoek samengesteld. Een afdruk hiervan heeft hij overhandigd aan Bennie Wieggers.
Bennie heeft als laatste spreker Mark Boumans en Hans Hoek naar voren gehaald om ze de feitelijke openingshandeling te verrichten. Na de opening was het binnen nog lang druk en gezellig.

Voor alle foto's gemaakt bij de opening klik op nevenstaande link:  Foto's opening

 

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht