Kom in actie voor uw pensioen(opbouw)!

Kom in actie voor uw pensioen(opbouw)!

08 mrt 2018 - GP

Kom in actie voor uw pensioen(opbouw)!

 

Beste vakbondscollega,

Dinsdag 20 februari hebben we met u en ruim 1500 anderen afgesproken de strijd aan te gaan voor een goed pensioenstelsel. Goed dat u er was (of zich aangemeld had)! De grote opkomst heeft gelijk gezorgd voor resultaat: doordat u in beweging komt en meedoet, staan we sterker in het debat. Dat was al zichtbaar in de berichtgeving van de kranten vorige week: zo schreef NRC dat minister Koolmees onder druk komt te staan.

LAAT VAN U HOREN: DOE OPNIEUW MEE OP 27 MAART!

De volgende bijeenkomst is op dinsdag 27 maart aanstaande om 19:30 uur bij u in de provincie. We roepen u op om er opnieuw bij te zijn, en mensen uit uw omgeving mee te nemen. Het is van groot belang dat u erbij bent: alleen als we met steeds meer mensen zijn, bouwen we aan een stevig geluid richting werkgevers en politiek.

Bij voldoende aanmeldingen zal op een aantal plekken voorafgaand aan de bijeenkomsten korte demonstraties worden georganiseerd. Deelname aan de demonstratie is optioneel.

Om ons geluid maximaal te laten horen willen we bij deze bijeenkomst met nóg meer mensen bij elkaar komen. Daarom roepen we u op om vooral ook uw partner en kinderen mee te nemen.

 
MELD UZELF EN DE MENSEN DIE MET U MEE KOMEN HIER AAN!
DRIE REDENEN OM U GELIJK IN TE SCHRIJVEN
...en waarom u vooral ook zoveel mogelijk anderen zou moeten meenemen!
 • Actie is harder nodig dan ooit
  De druk op de pensioenen loopt hoog op. In het heetst van de strijd laten wij werkgevers en Den Haag zien dat wij niet zullen rusten tot ons sterke, collectieve pensioenstelsel veilig gesteld, versterkt en verbeterd is.
   
 • Uw aanwezigheid maakt het verschil!
  Alleen al het aantal deelnemers maakt dat we zichtbaar worden. Onze aanwezigheid en aantallen laat zien dat het ons menens is.
   
 • We pakken door
  De FNV heeft de afgelopen jaren vaker informatiebijeenkomsten over pensioen georganiseerd. Maar deze bijeenkomsten gaan verder: we komen in actie! Op alle bijeenkomsten maken we een gezamenlijke boodschap voor het kabinet en is er gelegenheid om zelf een oproep te doen aan de politiek.
Het is van groot belang dat u erbij bent. Schrijf u hier in!  
 

ACTIES

Vóór de provinciale bijeenkomsten voeren we ook actie richting politiek en werkgevers. Op woensdag 14 maart a.s. bespreekt de Tweede Kamer belangrijke keuzes over rekenrente en de flexibele AOW. Wij zijn in grote getalen aanwezig, om te laten zien dat het pensioendossier nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Doet u mee? Inschrijven kan via het inschrijfformulier van de actiebijeenkomst.

Naar het opgaveformulier  
 

Daarnaast gaan we verder met onze publieksacties. Volgende week zullen we u berichten over de mogelijkheid om aan te sluiten bij een stevigere actie. In verband met eerdere sabotage kunnen we nog weinig over dit onderwerp vermelden.
 

Wij zien u graag op de 14e en 27e. En vooral: neem zoveel mogelijk anderen mee, lid of niet, werkend of niet, samen moeten wij Nederland wakker schudden, voor het te laat is. Doet u mee?

Vriendelijke groet,
Campagneteam Red ons Pensioenstelsel

                                             

 

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht