Interim bestuur zoekt kandidaten

Interim bestuur zoekt kandidaten

23 jul 2017 - GP

Interim bestuur zoekt kandidaten

undefined

Beste leden,
 
In het afgelopen jaar zijn de oude vakbondsafdelingen van FNV-bonden opgegaan in de nieuwe sector FNV Senioren Achterhoek. FNV senioren wil zich op lokaal niveau manifesteren, onder andere door themamiddagen te organiseren.
De eerstvolgende themadag wordt gehouden op 9 oktober a.s. U bent dan van harte welkom (u krijgt hiervoor nog apart een uitnodiging).
 
We willen met FNV Senioren Achterhoek sterk voor de dag komen. In de sector senioren FNV Achterhoek zullen allerlei taken en campagnes voor de belangenbehartiging voor senioren leden worden uitgevoerd, aansluitend bij de landelijke FNV-speerpunten. In diverse werkgroepen gaan actieve en enthousiaste vakbondsleden hiermee aan de slag, ieder met een eigen kwaliteit.
 
DAAR HEBBEN WE U OOK BIJ NODIG!
Voor het nieuw te kiezen bestuur zoeken we kandidaten ofwel: vakbondsleden, mannen en vrouwen, die zich kandidaat willen stellen voor het nieuwe bestuur van senioren FNV Senioren Achterhoek. Het bestuur heeft uitdagende vakbondstaken waarmee leiding wordt geven aan de verdere opbouw van het seniorennetwerk in de Achterhoek. In het functieprofiel (zie bijlage) kunt u meer lezen over de taken van een bestuurslid en de voorzitter. De FNV zorgt voor begeleiding, training en faciliteiten.
 
Vakbondswerk is leuk en leerzaam. U bent van harte welkom om met ons mee te doen. 
 
Wilt u zich kandidaat stellen? Stuur dan een e-mail of brief, voor 31 augustus 2017, naar de voorzitter van het huidige interim bestuur dhr. Bennie Wieggers.
 
Per email: bwieggers66@gmail.com
Adres: B. Wieggers, Kervelseweg 11 d, 7255 BE Hengelo

Vermeld bij uw aanmelding als kandidaat graag:

  • Naam, leeftijd, adres en woonplaats
  • Ervaring met vakbondswerk of belangenbehartiging
  • Wat vindt u belangrijk om voor de senioren aan te gaan pakken?
  • Motivatie: waarom bent u een goede kandidaat?
    Stuur als het kan ook een recente (pas)foto mee!

Het nieuwe bestuur wordt op de themadag over erfrecht op 9 oktober gekozen. Wilt u vooraf even iemand van het huidige bestuur spreken? neem dan contact op met bwieggers66@gmail.com.
Kijk ook eens op de website van de FNV in de Achterhoek: http://lokaalfnv.nl/regio/achterhoek 
 
Namens het initiatief senioren Achterhoek,
Bennie Wieggers, voorzitter FNV Senioren Achterhoek.
 
Bijlage: functieprofiel bestuurslid.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht