‘Werk Loont’

‘Werk Loont’

21 jun 2017 - GP

‘Werk Loont’

Op dinsdag 27 juni delen Laborijn, ondernemers, werkgevers- en werknemersvertegenwoordigers hun kennis, resultaten en opbrengsten over ‘Werk Loont’.

De wereld (van werk) verandert fundamenteel en in rap tempo.

Bedrijven, organisaties en instellingen, waaronder ook de organisaties die zich bezighouden met toeleiding naar werk, worden uitgedaagd om wendbaar te blijven en beleid en uitvoering aan te passen aan de nieuwe realiteit.

Tijdens de interactieve conferentie ‘Werk Loont!’ wordt u niet bestookt met regels en wetgeving maar krijgt u tips & tricks en do’s & don’ts van de ‘Laborijn-aanpak’.

Zonder de wijsheid in pacht te hebben, wil deze conferentie van inspirerende waarde zijn in het denkproces over werk. De Laborijn-aanpak krijgt via de lijn van publiek, privaat, praktisch en pragmatisch ontwikkelen steeds meer vorm. Dankzij de samenwerking tussen het bedrijfsleven, gemeenten, partners uit het maatschappelijk middenveld, etc. doen mensen die aan de zijlijn stonden, weer mee op de arbeidsmarkt.

De voorbeelden worden u aangereikt door ondernemers en kandidaten die in de praktijk kennis hebben gemaakt met de Laborijn-aanpak.

Voorbeelden die u direct kunt toepassen binnen uw bedrijf of organisatie of kunt gebruiken bij uw politieke en bestuurlijke werk.

Laat u inspireren door de vele concrete voorbeelden zodat we er samen voor kunnen zorgen dat ‘Werk Loont’.

Datum 27 juni van 13.30 tot 19.00 uur

Locatie Laborijn, Terborgseweg 106,

7005 BC Doetinchem

Programma ‘Werk Loont’ 13.30 – 14.00 uur Inloop met koffie en thee 14.00 – 15.00 uur Theatergroep Laborijn ‘Van zessen klaar’ 15.00 – 15.10 uur Welkom Richard Engelfriet, dagvoorzitter 15.10 – 15.30 uur De Laborijn-aanpak Interview met Betty Talstra, algemeen directeur Laborijn en Henk Wiltink, wethouder gemeente Aalten 15.30 – 16.00 uur

Paneldiscussie met medewerking van ondernemers, werknemersvertegenwoordigers (FNV), Werkgeversservicepunt, Laborijn en vertegenwoordigers van de gemeente Aalten

16.00 – 16.30 uur Pauze

16.30 – 17.00 uur De Sleutel tot Innovatief Concurrerend Denken Richard Engelfriet

17.00 – 17.30 uur Werken op een concurrerende arbeidsmarkt Ronald Dekker, arbeidseconoom en onderzoeker bij het Instituut Reflect van de Tilburg University

17.30 – 18.00 uur Arbeid als consumptiegoed Reflectie op de middag door Arnold Heertje, emeritus hoogleraar economie, publicist en auteur

18.00 – 19.00 uur Netwerkborrel en walking diner Henk Wiltink Arnold Heertje Ronald Dekker

Voor wie? De genodigden voor de conferentie ‘Werk Loont! zijn: raads- en collegeleden, ondernemers, vertegenwoordigers uit het maatschappelijk middenveld, het Werkgeversservicepunt Achterhoek en overige belangstellenden.

Meld u snel aan! Graag ontvangen we uw aanmelding uiterlijk 23 juni 2017. Dit kan per mail via contact@laborijn.nl. Er is plaats voor maximaal 100 personen. Wilt u de conferentie niet missen? Meld u dan vandaag nog aan! 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht