KANDIDATEN LEDENPARLEMENT ZIJN BEKEND

KANDIDATEN LEDENPARLEMENT ZIJN BEKEND

05 dec 2016 - GP

KANDIDATEN LEDENPARLEMENT ZIJN BEKEND

Het ledenparlement bestaat uit ruim 100 afgevaardigden, die samen alle sectoren van de FNV vertegenwoordigen. Het ledenparlement stelt het beleid op hoofdlijnen vast en controleert het bestuur op de uitvoering daarvan.

Van 1 t/m 15 februari 2017 kies jij als lid de nieuwe vertegenwoordigers voor het ledenparlement. Het nieuwe ledenparlement wordt in maart geïnstalleerd en blijft aan tot 2021.

Ben je lid van één van de aangesloten bonden? Dan verwijzen we je naar de website van jouw eigen bond voor meer informatie over het verkiezingstraject.

KANDIDATEN LEDENPARLEMENT ZIJN BEKEND

Twee kandidaten voor het leden parlement senioren, uit de regio Lokaal Netwerk FNV Achterhoek is Benny Wieggers. en F. Scevola

undefined  Bennie Wieggers verkiezing motivatie is: 

Gewoon aan de slag. Vanuit de basis werk maken van Lokaal sterk werk. ‘Door samenwerking zijn we sterk'!

Relevante ervaring en opleiding

Ambachtsschool + meester timmerman. Verder scholing via de vakbond zoals VKO in 1992-1994.

Vakbondservaring

Sinds 1978 lid van het afdelingsbestuurder, voorzitter vanaf 1990. Lid van de landelijke vakgroep Bouw en voorzitter district 10 FNV Bouw. Twaalf jaar actief in de Bondsraad Bouw tot 2015. Vanaf 2014 ben ik actief in Lokaal Achterhoek, als penningmeester FNV Lokaal Achterhoek en als voorzitter ad interim van de Lokale Senioren Groep Achterhoek.

Doelstelling

Ik geloof dat we door samenwerking in de vakbond en buiten de vakbond veel kunnen bereiken. We moeten samen een eenheid vormen. Ook moeten we maatwerk in het werk stoppen, zodat iedereen weer plezier heeft. Lokaal sterk in werk is waar we voor staan.

Stemmotivatie

Er is veel te doen in de krimpgemeenten. Overheid en bedrijfsleven moeten beter inzetten op werk in de krimpgebieden. Ook voorzieningen als winkels, scholen, ziekenhuizen en zorginstellingen moeten behouden blijven.

Ik betrek mijn achterban door

Met mensen in gesprek te gaan, ze op de hoogte te houden van het wel en wee van de vakbond, maar ook met het gebeuren in de politiek. Ik laat mij op veel plekken zien en ben makkelijk benaderbaar.

 

undefinedFilippo Scevola. Pensioenen en inkomens van de gepensioneerde 

FNV Senioren klik hier voor zijn motivatie:

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht