Jubilarissen Huldiging FNV – Bouw

07 nov 2016 - GP

Jubilarissen Huldiging FNV – Bouw

Jubilarissen Huldiging FNV – Bouw op zaterdag 29 oktober en zaterdag 5 november 2016 zalen centrum de Radstake in Heelweg bij Varsseveld.

Wilco Veldhorst en Sandra ter Maat zij zijn als bestuurders speciaal voor deze huldiging afgereisd naar zalen centrum de Radstake.

In totaal werden 95 jubilarissen over 2 zaterdagen verdeeld en gehuldigd van 25 jaar, 40 jaar, 50 jaar en 60 jaar lid die zich hebben aangemeld om hun speld of broche in ontvangst te nemen.

Bijzonder is dat een 80 jaar bondslid is voorgedragen door het hoofdkantoor. Deze middag werd zij speciaal in het zonnetje gezet. Er wordt een boekwerk gemaakt over de vakbond waarin zij en haar man in worden vermeld, dit boek word aan Mevr. Vriezen - Jansen op een later tijdstip deze maand aangeboden.

undefined 

Het waren prachtige zaterdagen; druk, maar vooral gezellig. Onze jubilarissen werden ontvangen met koffie en een traktatie, kort daarna werd begonnen met het formele gedeelte.

Een kort welkomstwoord door Benny Wieggers en bestuurder Wilco Veldhorst.

De bestuurder gaf in zijn welkomstwoord een korte terugblik over de fusie van de drie bonden, wat de taken zijn van het lokaal netwerk en bedankten de jubilarissen voor hun jarenlange lidmaatschap en hun inzet, ieder op zijn eigen manier binnen onze vakbond. 

In het bijzonder gold dit welkomstwoord voor onze jubilarissen, waaronder Mevr. Vriezen – Jansen uit Doetinchem (80 jaar lid). De bestuurder richtte op de eerste plaats zijn woorden tot de oudste jubilaris in ons gezelschap en prees haar jonge lidmaatschap.

undefined

Na deze bijzondere huldiging ontvingen alle aanwezige jubilarissen hun speld of broche uit handen van de bestuurder.  Na enkele mededelingen van huishoudelijke aard werd de onderlinge kennismaking voortgezet onder het genot van een hapje en een drankje.

Met een voldaan gevoel namen de organisatoren van deze dag afscheid van hun gasten die er blijk van gaven genoten te hebben. 

undefined

undefined

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

1 reactie

Hemmie Berentsen schreef op 02-01-2017

Inderdaad een mooie middag zaterdag 7 november. Ik heb alleen een vraag of ik de gemaakte foto s'middags van de huldiging alsnog kan bestellen?