LOOPBAANADVIES BIJ DE VAKBOND?

LOOPBAANADVIES BIJ DE VAKBOND?

22 jun 2016 - GP

LOOPBAANADVIES BIJ DE VAKBOND?

Loopbaanadvies verwacht je niet direct bij de vakbond. Waarom bieden wij dit aan? Eén van onze doelen is het werk van onze leden zo plezierig mogelijk te maken. Als je dat doet wat je het liefst doet en in een omgeving die jou past, dan heb je echt plezier in je werk.

Loopbaanadvies is gratis voor jou als lid! Onze loopbaanadviseurs helpen je bij het zoeken naar (nieuw) werk. Soms heb je behoefte aan inzicht: verhelderen wat je werk precies voor je betekent en hoe je je werkplezier kunt verhogen in je huidige baan.

Wat wil ik bereiken in mijn werk? Wil ik bij mijn huidige werkgever blijven of ga ik mij oriënteren op ander werk? Hoe weet ik wat ik wil? Of hoe bereik ik mijn doel?

Houden dit soort vragen je bezig, dan ben je welkom voor advies op het loopbaanspreekuur.  Ontdekken wie je bent vraagt onderzoek en tijd of je nu wel of niet een baan hebt. Wanneer weet je of je toe bent aan een volgende stap in je loopbaan? Hoe vind je die baan die bij jou past?

FNV organiseert loopbaanspreekuren, eendaagse en intensievere trainingen in jouw regio. We raden je aan eerst het spreekuur te bezoeken. Op het spreekuur kan jouw loopbaanconsulent je doorverwijzen naar een workshop of training.

Of maak een afspraak

Loopbaanspreekuur

In het najaar zijn er 3 dinsdag avonden voor loopbaan advies in ons vakbondshuis  Lokaal FNV Netwerk Achterhoek Ingenieur Visstraat 1 7001 CR Doetinchem. Deze zijn op:

3e dinsdag in September (20 september.)

3e dinsdag in Oktober (18 oktober.)

3e dinsdag November (15 (22) november.)

Zij die hieraan willen deelnemen kunnen zich aanmelden bij B. Wieggers

email: bwieggers66@gmail.com penningmeester/budgethouder Lokaal FNV Netwerk Achterhoek.

Of bel zelf met ons Contactcenter op 088 - 368  0 368 (ma t/m vrij 8.30 - 17.30 uur).

Interesse in loopbaanadvies? Je kunt een afspraak maken waarop wij je terugbellen voor een oriënterend gesprek. 

undefined

Ben je verhinderd voor een afspraak?

Met dit formulier kun je een afspraak afzeggen of wijzigen.

Je voert dit gesprek met een deskundige loopbaanconsulent van de FNV. Hij of zij werkt als vrijwilliger bij de FNV en is opgeleid tot loopbaanconsulent. De loopbaanconsulent helpt om je interesses en mogelijkheden duidelijk te krijgen en kan je doorverwijzen naar een training of workshop.

Loopbaanadvies is een van de gratis voordelen voor leden. Spreekuur en trainingen vragen alleen tijd en nieuwsgierigheid naar jezelf.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht