Kom Lokaal FNV helpen op 1 mei!

Kom Lokaal FNV helpen op 1 mei!

30 mrt 2016 - GP

Kom Lokaal FNV helpen op 1 mei!

In Amsterdam vindt op zondag 1 mei weer de Dag van de Echte Banen plaats. Lokaal FNV staat met een stand op de 1 mei-markt en zoekt enthousiaste leden die mee willen helpen. Vind je het leuk om kaderleden te begroeten, ervaringen uit te wisselen en bovendien nieuwe kaderleden te werven? Meld je dan aan!

Kom helpen bij Lokaal FNV!

Lokaal FNV is natuurlijk ook aanwezig met een standje op de 1 mei-markt. Wij zoeken nog vrijwilligers die het leuk vinden om ons een paar uurtjes te helpen bij het werven van nieuwe kaderleden, bestaande kaderleden te begroeten en ervaringen en verhalen uit te wisselen.
Heb je tijd en ben je enthousiast om deze dag tot een succes te maken? Geef je dan op!

Je ontvangt als lid een gratis ov-kaart en een GVB-kaart om naar het Oosterpark in Amsterdam te reizen. Bovendien krijg je als bedankje een leuk presentje na afloop.

Flyer mee!

Ook thuis kun je meehelpen 1 mei tot een succes te maken. Op www.fnv.nl/1mei kun je een flyer en de speciale 1 Mei Krant downloaden om je collega’s, vrienden en familie enthousiast te maken.
Papieren flyers en kranten zijn aan te vragen via echtebanen@fnv.nl.

Echte banen op 1 mei

Iedereen verdient een echte baan. Toch heeft twee op de vijf werknemers een onzeker contract. FNV vindt dat dat anders moet. Daarom organiseert de FNV voor de tweede keer de Dag van de Echte banen op 1 mei in het Oosterpark Amsterdam.
Kijk voor meer informatie op www.fnv.nl/1mei

Op dit moment hebben we zo'n 1400 aanmeldingen. Dat aantal moet omhoog! We willen op 1 mei laten zien dat we met velen zijn. En streven naar 10.000 deelnemers.  
Met de inzet van onze kaderleden op lokaal niveau én in de sectoren kunnen we laten zien wat ons organiserend vermogen is. Ik hoop dat de kaderleden net als vorig jaar mee gaan doen en dat we samen zorgdragen voor een geweldig succes.

Ik doe mee en ben er bij op 1 mei. Ik hoop jullie ook!

Hartelijke groet,

Katja Ünlütürk.

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht