Achterbanraadpleging over de toekomst van jouw pensioen

Achterbanraadpleging over de toekomst van jouw pensioen

30 mrt 2016 - GP

Achterbanraadpleging over de toekomst van jouw pensioen

De FNV gaat in de periode van 4 april tot en met 31 mei 2016 haar achterban, jou dus, informeren en raadplegen over het traject Toekomst Pensioenstelsel van de Sociaal-Economische Raad (SER). De SER voert dit adviestraject uit voor ons kabinet. De commissie pensioenen van het ledenparlement van de FNV wil ruim de tijd nemen voor een zorgvuldig achterbanberaad.

undefined

Wat gaan we doen

Tijdens diverse bijeenkomsten verspreid over het land gaan we jou informeren. Ook willen we graag je mening weten over de toekomst van je pensioen. Er zal een pensioenbestuurder aanwezig zijn die een presentatie houdt en er is uitgebreid tijd voor discussie aan de hand van vragen en stellingen.

Aanmelden

Graag nodigen we je uit voor een bijeenkomst in de vakbondshuizen en vakbondscafés zoals vermeld in onderstaand overzicht. Je kunt je aanmelden door middel van een e-mail. Vermeld dan daarin de datum en de locatie van de bijeenkomst.

MELD JE AAN

Het gaat om jouw pensioen, jij hebt het voor het zeggen!

Locatie:

Datum: maandag 23 mei 2016

Tijd:      19.30 uur

Locatie: Zalencentrum Radstake BV,

               Twente-Route 8

               7055 BE Heelweg (bij Varsseveld) 

Achtergrondinformatie

Er ligt al een breed gedragen FNV Pensioenvisie: 'Samen delen, een sterke keuze' (oktober 2014), met op basis van deze visie een advies van de SER (februari 2015). Het gaat nu om het vervolg daarvan. De uitkomst van deze raadpleging wordt meegenomen in het SER-traject. Het rapport van de SER wordt verwacht in juni.

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht