Vakbondskracht in de buurt

Vakbondskracht in de buurt

12 jan 2016 - GP

Vakbondskracht in de buurt

DOE JIJ OOK MEE?

Maak jij straks het verschil op lokaal niveau?

Vakbondskracht in de buurt..... like deze Facebookpagina

Je helpt niet alleen de bond, maar steekt er zelf ook nog wat van op. Je ontwikkelt jezelf op vele gebieden en je maakt kennis met verschillende opvattingen én mensen. Terwijl je je ontwikkelt, lever je ook nog een bijdrage aan de FNV en help je daarmee veel mensen.

Daarnaast krijg je training en scholing van een sterke FNV en word je begeleid door een FNV- vakbondsbestuurder. Arbeidsvoorwaarden, werk en zorg komen door bezuinigingen en decentralisatie van overheidstaken steeds meer onder druk te staan. Steeds meer burgers dreigen hiervan de dupe te worden. Onze lokale netwerken zorgen dat deze kwesties op de politieke agenda van gemeenten komen te staan.

En dat is slechts één van de vele onder-werpen waar Lokaal FNV zich sterk voor maakt. Blijf niet langer aan de kant staan! Wil jij ook bijdragen aan vakbondskracht in de buurt? Sluit je aan en bouw mee aan een sterk en zichtbaar FNV op lokaal niveau. Hoe meer mensen zich aansluiten, des te krachtiger de FNV op lokaal niveau wordt. Er zijn meerdere functies beschikbaar. Lokaal FNV gaat en staat voor:

• Beïnvloeding lokaal sociaal beleid

• Ledenbinding: themabijeenkomsten en vakbondscafés over actuele issues én jubilaris huldigingen

• Ondersteunen lokale individuele belangenbehartiging: spreekuren over werk en inkomen, re-integratie- en loopbaanadvies, Belastingservice

• Bekendheid en zichtbaarheid Lokaal FNV vergroten

• Vakbondsvoorlichting en (kader-)ledenwerving.

MEER WETEN? GA NAAR LOKAALFNV.NL

Je kunt zelf aangeven in welke taken je geïnteresseerd bent of waar je goed in bent. Kijk voor meer informatie op lokaalfnv.nl/actief. Wil jij je direct aanmelden bij Lokaal FNV? Ga dan naar lokaalfnv.nl/contact. Wil je dat wij contact met je opnemen, lever dan deze flyer in PDF in of stuur hem op.

Post: Lokaal FNV, Antwoordnummer 250, 1000 PW Amsterdam

 

 

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht