Finale onderhandelingen pensioenen 8 september 2018

Van 8 september 2018 00:00 tot 8 september 2018 22:58

Finale onderhandelingen pensioenen 8 september 2018

Hallo beste leden,

We zijn nog volop in strijd om ons pensioenstelsel te redden en er weer voor te zorgen dat o.a. onze pensioenen en pensioenaanspraken weer worden geïndexeerd, niet over 10 jaar, maar NU en liefst met terugwerkende kracht.

 We weten ook dat het niet de pensioenfondsen zijn die hiervan de schuld zijn, maar dat het alleen en uitsluitend de POLITIEK is die in meerderheid weigert de diefstal van onze koopkracht van de aanvullende pensioenen te herstellen. Door een eenvoudige aanpassing van het Financieel toetsingskader (FTK) kan de politiek ervoor zorgen dat onze rechten weer worden hersteld. Maar in meerderheid willen ze dat (nog) niet!

 Daarom gaan de pensioenacties weer door en zullen in de komende tijd worden verhevigd en massaler worden.

Het voorjaar van Koolmees is voorbij: deze weken staan in het teken van de finale in de onderhandelingen voor de pensioenen. Laten wij er gezamenlijk alles aan doen om de stem van werkenden en gepensioneerden te laten horen in dit debat, en voor iedereen helder te maken dat de FNV één vuist maakt. Iedereen moet op tijd kunnen stoppen met werken, en dan kunnen rekenen op een fatsoenlijk inkomen. Vast, flex of ZZP, nu en straks. Wij zullen nooit verslechteringen accepteren! Dus bemoei je ermee, voor het te laat is en schrijf je in voor de actie op 8 september 2018.

Meld je aan voor 8 september?
FNV Pensioenactiedemonstratie zaterdag 8 september 12.00 – 14.00 uur,
Beursplein Amsterdam
Leden kunnen een gratis treinkaartje aanvragen.
Meld je aan!
Vraag zoveel mogelijk personen
en neem ze mee naar Amsterdam geef ze wel even op hieronder staat de link daarna toe.

Groet Bennie Wieggers voorzitter FNV lokaal Achterhoek

De voorinschrijving is al open, en kan via https://nl.surveymonkey.com/r/8septemberAmsterdam

 

 

 

Deel deze Activiteit