Over lokaal FNV

Wat doen we?

Sluit je aan

Altijd in de buurt

Lokaal nieuws

titel van nieuwsbericht

UITNODIGING VOORLICHTINGSMIDDAG ...

12 augustus 2019
Slaakt u ook wel eens deze kreet?

Help ik ben ziek en wat nu?

Misschien is het onderwerp niet direct op u van toepassing, maar mocht u iemand kennen in uw omgeving waar dit voor van toepassing zou kunnen zijn en die belangstelling hiervoor heeft, dan zijn zij van harte welkom.

Ziek ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Bezoek de Lokaal FNV Maasland stand ...

12 augustus 2019
Beste leden en andere belangstellende,   Ook dit jaar zijn wij als Lokaal FNV Maasland weer aanwezig met een leuke stand op "Effe noar Geffe " U kunt hier terecht voor alle informatie over werk en inkomens kunt natuurlijk gewoon langskomen voor een gezellig praatje met onze vrijwilligers. Tot 1 september ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Het nieuwe FNV Magazine voor Senioren ...

22 juli 2019
Beste Senioren,

Hier een paar interessante artikelen uit het  nieuwe FNV Senioren Magazie. Zet in je agenda: onze ledendag! Ja, het duurt nog eventjes, maar zet hem toch maar alvast in je agenda: de gezellige ledendag van FNV Senioren.  Die is op maandag 30 september in het Nederlands Openluchtmuseum ...
Lees dit bericht

Mensen en activiteiten van Lokaal FNV

Jo Bosma

Jo Bosma

Plv. penningsmeester

Jo is Plv. penningmeester, vanaf 1985 is Jo actief als kaderlid. Is in hart en nieren een "bruggenbouwer". Hij is tevens de "kartrekker" voor de werkgroep jubilarissen en in de werkgroep collectieve belangen behartiging.
Willy Hoppenbrouwers

Willy Hoppenbrouwers

Plv. Voorzitter & lid senioren Lokaal FNV Maasland

Willy is Plv. voorzitter en betrokken bij de sector Senioren van de FNV, onze afgevaardigde naar het congres van de FNV. Werkgroepen collectieve belangen behartiging senioren, individuele belangen behartiging spreekuur.
Theo van Ede

Theo van Ede

Plv. Secretaris Lokaal FNV Maasland

Theo is Plv. secretaris van Lokaal FNV Maasland. En zit in de Werkgroep Senioren, werkgroep Jubilarissen en de werkgroep Individuele belangen behartiging.
Richard Vissers

Richard Vissers

Voorzitter Lokaal FNV Maasland

Richard is voorzitter van Lokaal FNV Maasland, werkzaam in de bouw, en sinds 1994 actief voor de FNV, via het jongerenwerk erin gerold. Hij is actief voor de gemeente Landerd in diverse werkgroepen, Individuele belangen behartiging en collectieve belangen ...
John Lensen

John Lensen

Kartrekker werkgroep communicatie,Contact persoon ouderen en lid werkgroep Senioren

John Lensen is de kartrekker werkgroep communicatie netwerk-site beheerder. Werk mee aan de senioren werkgroep. Is contact persoon ouderen.
Piet Strik

Piet Strik

Secretaris van Lokaal FNV Maasland

Piet is secretaris van lokaal FNV Maasland, werkt in de bouw als timmerman service montuur, zit in de werkgroep communicatie netwerk-site beheerder, individuele belangen behartiging draait het spreekuur mee, werkgroep jubilarissen en activiteitenoverzicht ...
Wim van Lieshout

Wim van Lieshout

Coordinator Induviduele Belangen Behartiging

Diverse werkgroepen, (Kartrekker Coördinator IBB spreekuur), WG. Senioren, WG. Jubilarissen
Albert Bolten

Albert Bolten

lid werkgroep commucatie faceboek beheerder,lid werkgroep Senioren,Belasting invuller,

Albert zit in diverse werkgroepen, zoals werkgroep senioren, individuele belangen behartiging en belasting invuller, werkgroep sociaal beleid, contact persoon ouderen.
Sjaak Clappers

Sjaak Clappers

Penningmeester Lokaal FNV Maasland

Sjaak is penningmeester van Lokaal FNV Maasland, lid van de werkgroepen belastingservice, individuele belangen behartiging en contactpersoon-ouderen en senioren.