Over lokaal FNV

Wat doen we?

Sluit je aan

Altijd in de buurt

Over Lokaal FNV

Maak jij straks het verschil op lokaal niveau? Je helpt niet alleen de bond, maar steekt er zelf ook nog wat van op. Je ontwikkelt jezelf op vele gebieden en je maakt kennis met verschillende opvattingen én mensen. Terwijl je je ontwikkelt, lever je ook nog een bijdrage aan de FNV en help je daarmee veel mensen. Daarnaast word je begeleid door een FNV-vakbondsbestuurder.

Lokaal nieuws

titel van nieuwsbericht

Actievoeren LOONt!! Beter pensioen ...

18 juli 2018
Actievoerende schippers Maasveren slepen cao binnen   Na 18 actiedagen is het bestuur van Stichting De Maasveren alsnog over de brug gekomen. Vanochtend bereikte FNV Havens met het bestuur een onderhandelingsresultaat over een cao voor de 24 schippers van de Maasveren. 'Ik ben heel tevreden met de afspraken die we hebben kunnen maken. Dankzij de vasthoudendheid van de veermannen zijn de belangrijkste eisen van het ultimatum ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

MET DE BOND AAN DE SLAG VOOR EEN ...

3 juli 2018
Beste FNV-lid,

De werkgroep Sociaal Beleid van Lokaal FNV Maasland heeft voor de gemeenteraadsverkiezingen twee debatten met politieke partijen georganiseerd.
Zie ook onze website: https://lokaalfnv.nl/regio/maasland

Het bleek dat het erg belangrijk is om de politici ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Staking bij het streekvervoer

27 juni 2018
De landelijke staking in het streekvervoer verloopt succesvol. De stakingsbereidheid ligt opnieuw rond de 85%. Paula Verhoef, eerste onderhandelaar FNV: ‘Dit is een succes, maar het is een wrang succes. Heel rot, vooral voor reizigers, dat het nog steeds nodig blijkt om de boel plat te leggen.’   In ...
Lees dit bericht

Mensen en activiteiten van Lokaal FNV

Willy Hoppenbrouwers

Willy Hoppenbrouwers

Plv. Voorzitter & lid senioren Lokaal FNV Maasland

Willy is Plv. voorzitter en betrokken bij de sector Senioren van de FNV, onze afgevaardigde naar het congres van de FNV. Werkgroepen collectieve belangen behartiging senioren, individuele belangen behartiging spreekuur.
Theo van Ede

Theo van Ede

Plv. Secretaris Lokaal FNV Maasland

Theo is Plv. secretaris van Lokaal FNV Maasland. En zit in de Werkgroep Senioren, werkgroep Jubilarissen en de werkgroep Individuele belangen behartiging.
Henk Simons

Henk Simons

Diverse werkgroepen en materiaalbeheer

Henk zit in de werkgroepen, materiaalbeheer, collectieve belangen behartiging, senioren, individuele belangen behartiging spreekuur en is WIA begeleider, zit ook in de werkgroep jubilarissen.
John Lensen

John Lensen

werkgroep communicatie

John Lensen is de kartrekker communicatie netwerk-site beheerder. Werk mee aan de senioren werkgroep. Is contact persoon ouderen.
Piet Strik

Piet Strik

Secretaris van Lokaal FNV Maasland

Piet is secretaris van lokaal FNV Maasland, werkt in de bouw als timmerman service montuur, zit in de werkgroep communicatie netwerk-site beheerder, individuele belangen behartiging draait het spreekuur mee, werkgroep jubilarissen en activiteitenoverzicht ...
Richard Vissers

Richard Vissers

Voorzitter Lokaal FNV Maasland

Richard is voorzitter van Lokaal FNV Maasland, werkzaam in de bouw, en sinds 1994 actief voor de FNV, via het jongerenwerk erin gerold. Hij is actief voor de gemeente Landerd in diverse werkgroepen, Individuele belangen behartiging en collectieve belangen ...
Sjaak Clappers

Sjaak Clappers

Penningmeester Lokaal FNV Maasland

Sjaak is penningmeester van Lokaal FNV Maasland, lid van de werkgroepen belastingservice, individuele belangen behartiging en contactpersoon-ouderen en senioren.