Help jij mee tijdens de Airborne in Oosterbeek?

Help jij mee tijdens de Airborne in Oosterbeek?

26 aug 2019 - webredactie

Help jij mee tijdens de Airborne in Oosterbeek?

Help jij mee tijdens de Airborne in Oosterbeek?

Help jij mee tijdens de Airborne in Oosterbeek?

Op 7 september leggen wandelaars grote afstanden af in Oosterbeek en omgeving. De Airborne Wandeltocht is een bijzonder evenement waar duizenden mensen op af komen. Wij kunnen nog wel wat mensen gebruiken voor de stand en het uitdelen van o.a. flesjes water.

Help je mee door onze boodschap uit te dragen en de wandelaars een steuntje in de rug te geven? Wij, mensen die werken, willen werken of hebben gewerkt, maken Nederland sterker en eerlijker. Niet ieder voor zich, maar met elkaar. Want samen gaat alles beter! Dan kom je letterlijk een stap verder (helemaal bij de Airborne).

Positieve reacties

Om deze boodschap kracht bij te zetten, delen we flesjes water uit met het motto: Samen lopen we verder! Ook geven we appels, hoedjes en stressballetjes mee. De reacties van de wandelaars zijn altijd heel positief. En kaderleden laten zo zien dat zij samen iets moois kunnen neerzetten.

Waar kun je helpen?

We kunnen nog wel wat mensen gebruiken voor de stand en het uitdelen van onder meer de flesjes water.

Doe jij mee?

Wil je meehelpen tijdens dit evenement? Je bent van harte welkom.

Locatie

Oosterbeek

Tijd

7:30

Eindtijd

16.00 (bij benadering)

Contact

Voor meer informatie of aanmelden mail je naar jozeflakeman@hetnet.nl of bel 06-46324816

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht