FNV viert Nijmeegse Vierdaagse

FNV viert Nijmeegse Vierdaagse

01 jul 2019 - webredactie

FNV viert Nijmeegse Vierdaagse

Nog een paar weken en dan begint de Vierdaagse van Nijmegen. Van 16 t/m 19 juli leggen wandelaars grote afstanden af in Nijmegen en omgeving. Een bijzonder evenement waar duizenden mensen op af komen. Oftewel, de FNV mag daar niet ontbreken. Want waar kun je onze boodschap beter kwijt dan hier? 

Help je mee door onze boodschap uit te dragen en de wandelaars een steuntje in de rug te geven?
Wij, mensen die werken, willen werken of hebben gewerkt, maken Nederland sterker en eerlijker. Niet ieder voor zich, maar met elkaar. Want samen gaat alles beter! Dan kom je letterlijk een stap verder (helemaal bij de Vierdaagse)! 

Samen
Om deze boodschap kracht bij te zetten, delen we flesjes water uit met het motto: Samen lopen we verder! Ook geven we appels, zweetbandjes en stressballetjes mee. De reacties van de wandelaars zijn altijd heel positief. En kaderleden laten zo zien dat zij samen iets moois kunnen neerzetten.

Waar kun je helpen?
Graag! We kunnen nog wel wat mensen gebruiken voor de stand en het uitdelen van onder meer de flesjes water. De eerste dag is de FNV aanwezig langs de route in Elst, de tweede dag in Wijchen en dag drie staat de FNV in Groesbeek.

Doe jij mee?
Wil je meehelpen tijdens aan dit evenement? Je bent van harte welkom. Neem contact op via lokaal@fnv.nl

 

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht