Lokale monitor: landelijke presentatie op 7 maart 2019

Lokale monitor: landelijke presentatie op 7 maart 2019

06 feb 2019 - Paul Lempens

Lokale monitor: landelijke presentatie op 7 maart 2019

De Lokale Monitor van FNV onderzoekt het sociaal beleid van gemeenten. In september 2018 zijn vragenlijsten over Werk en Inkomen, Zorg en Inkoop in het sociaal domein verstuurd aan de gemeenten. De lokale netwerken zorgden voor de deelname van gemeenten en zijn contactpersoon. In augustus 2018 kregen de gemeenten al de oproep om deel te nemen. In mei 2018 zijn regionale consultatiebijeenkomsten georganiseerd op de regiokantoren, waar nadere uitleg is gegeven aan kaderleden. De landelijke presentatie van de Lokale Monitor vindt plaats op 7 maart 2019.

Meer informatie? Neem contact op met je lokale netwerk of mail lokalemonitor@fnv.nl

De Lokale Monitor 2016, met de onderwerpen Werk en Inkomen, kan je hier teruglezen.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

1 reactie

Ies van der Werf schreef op 15-02-2019

Hallo Ik ben kandidaat voor de verkiezing dit jaar van de Sectorraad Senioren (sinds vandaag mét positief advies van de toetsingscommissie) en wil tegen die achtergrond graag de presentatie bijwonen. Kan ik daar een uitnodiging voor krijgen? Zo ja, dan graag met vermelding van locatie en tijdstip. Met vriendelijke groet, Ies van der Werf