Vier dagen wandelen in Nijmegen

Vier dagen wandelen in Nijmegen

17 jul 2018 - webredactie

Vier dagen wandelen in Nijmegen

Van 17 tot en met 21 juli leggen wandelaars grote afstanden af in Nijmegen en omgeving. Een bijzonder evenement waar duizenden mensen op af komen. De FNV is aanwezig langs de route.

Wij, mensen die werken, willen werken of hebben gewerkt, maken Nederland sterker en eerlijker. Niet ieder voor zich, maar met elkaar. Want samen gaat alles beter! Dan kom je letterlijk een stap verder (helemaal bij de Vierdaagse).

Om deze boodschap kracht bij te zetten, delen we flesjes water uit met het motto: Samen lopen we verder! Ook geven we appels, hoedjes en stressballetjes mee. De reacties van de wandelaars zijn altijd heel positief. En kaderleden laten zo zien dat zij samen iets moois kunnen neerzetten.

 

 

undefined

 

undefined

 

 

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht