Lokale monitor 2018

Lokale monitor 2018

13 jul 2018 - Paul Lempens

Lokale monitor 2018

De Lokale Monitor van FNV onderzoekt het sociaal beleid van gemeenten. In september 2018 worden vragenlijsten over Werk en Inkomen, Zorg en Inkoop in het sociaal domein verstuurd aan de gemeenten. De lokale netwerken zorgen voor de deelname van gemeenten en zijn contactpersoon. In augustus krijgen de gemeenten al de oproep om deel te nemen. Afgelopen mei zijn regionale consultatiebijeenkomsten georganiseerd op de regiokantoren, waar nadere uitleg is gegeven aan kaderleden. In februari 2019 staat de landelijke presentatie voorzien.

Meer informatie? Neem contact op met je lokale netwerk of mail lokalemonitor@fnv.nl

De Lokale Monitor 2016, met de onderwerpen Werk en Inkomen, kan je hier teruglezen.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht