FNV aanwezig bij Airborne Wandeltocht

FNV aanwezig bij Airborne Wandeltocht

17 aug 2016 - webredactie

FNV aanwezig bij Airborne Wandeltocht

FNV is van de partij op de Airborne Wandeltocht! Op zaterdag 3 september vindt deze herdenkingstocht voor de 70e keer plaats. FNV zal aanwezig zijn om flesjes water, appels en een leuk presentje uit te delen aan de wandelaars, om ze een hart onder de riem te steken. 

Wij, mensen die werken, willen werken of hebben gewerkt, maken Nederland sterker en eerlijker. Niet ieder voor zich, maar met elkaar. Want samen gaat alles beter! Dan kom je letterlijk een stap verder (helemaal bij de Airborne Wandeltocht)! 

Samen
Om deze boodschap kracht bij te zetten, delen we flesjes water, appels, zweetbandjes en stressballetjes uit met het motto: Samen lopen we verder! De reacties van de wandelaars zijn altijd heel positief. En kaderleden laten zo zien dat zij samen iets moois kunnen neerzetten.

Doe jij mee?
Wil je meehelpen tijdens dit evenement? Je bent van harte welkom. Neem contact op met Jozef Lakeman via jozeflakeman@hetnet.nl of bel 06-46324816.

Airborne Wandeltocht
Deze herdenkingstocht in het kader van de Slag om Arnhem 1944 vindt ieder jaar plaats op de eerste zaterdag in september te Oosterbeek. De Airborne Wandeltocht is een eerbetoon aan de ruim 1700 Britse en Poolse militairen die in de Slag om Arnhem het leven lieten en begraven liggen op de Airborne Begraafplaats te Oosterbeek.

> Meer informatie over de Airborne Wandeltocht

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht