Zorgthemabijeenkomst Groningen: goed gesprek met gemeente en instanties

Zorgthemabijeenkomst Groningen: goed gesprek met gemeente en instanties

21 jun 2016 - webredactie

Zorgthemabijeenkomst Groningen: goed gesprek met gemeente en instanties

Wat gaat er goed in de zorg? Wat kan er beter en wat gaat er fout? Waar staan we nu met de aanbesteding van de huishoudelijke hulp en hoe gaan we verder? Dat waren de vragen die centraal stonden op de zorgthemabijeenkomst op 9 mei, georganiseerd door Lokaal FNV Noordwest Groningen. 

De vragen waren gebaseerd op de enquête die Lokaal FNV Groningen in de gemeente heeft gehouden. Om antwoord te geven op de vragen waren er afgevaardigden van verschillende instanties aanwezig, waaronder wethouders van de gemeente Groningen, raadsleden van PvdA, Groen Links en Gemeentebelangen en vrijwilligers van het Steunpunt Vrijwilligerswerk Winsum.

Gesprek met wethouder

Naar aanleiding van de bijeenkomst zijn er gesprekken geweest met verschillende mensen die afhankelijk zijn van de thuiszorg. In hun uren is flink gesneden, en met hulp van Lokaal FNV Noordwest Groningen hebben zij het gesprek met de wethouder aan kunnen gaan.

Organiseer een themabijeenkomst

Ook een themabijeenkomst organiseren met jouw lokale netwerk? Neem dan contact op met je bestuurder.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht