Succesvolle bijeenkomst 'Aangenaam' in Utrecht

Succesvolle bijeenkomst 'Aangenaam' in Utrecht

20 jun 2016 - webredactie

Succesvolle bijeenkomst 'Aangenaam' in Utrecht

Op 24 mei vond de bijeenkomst 'Aangenaam' in NDC Den Hommel te Utrecht plaats. Hier waren zo’n 90 tot 100 kaderleden bij aanwezig die actief zijn voor leden met individuele vragen uit de regio Utrecht. Daarnaast waren er ook kaderleden van de lokale netwerken in de regio Utrecht van de partij.

Het doel van de bijeenkomst was dat kaderleden met de verschillende kaderfuncties een begin van kennismaking met elkaar hadden en ook meer te weten zouden komen over elkaars kaderwerk in de regio. Daarnaast is er een introductie gehouden over kennismaken, de uitkomsten van het ledenpanel en het maken van een regioplan.

Input van kaderleden

Na het diner zijn de kaderleden middels de werkvorm van een carrousel aan tafels met elkaar in gesprek gegaan over wat een bepaalde kaderfunctie inhoudt en hoe zij elkaar daarin kunnen versterken. Denk aan daarbij aan vragen over het geven van loopbaanadvies, ledenservice, financieel advies voor minima, belastingservice, re-integratie, WIA, werkloosheid etc. 

Daarbij hebben zij input kunnen leveren voor het te maken regioplan. Zij stelden zich daarbij vragen als 'Waar zijn al spreekuren en waar zouden eventueel nog meer spreekuren moeten komen?'.

Volle zaal met goede gesprekken

Doordat de zaal behoorlijk vol was, was het wat rumoerig. Dat zat de kaderleden echter niet in de weg om goede gesprekken met elkaar te voeren. De aanwezigen waren vooral aangenaam getroffen over het grote scala aan dienstverlening dat de kaderleden van de bond te bieden hebben aan onze leden. De kaderleden gaven dan ook aan dat ze de bijeenkomst als positief hadden ervaren.

Bijeenkomst Aangenaam Utrecht

Bijeenkomst Aangenaam Utrecht

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht