FNV viert Nijmeegse Vierdaagse

FNV viert Nijmeegse Vierdaagse

07 jun 2016 - webredactie

FNV viert Nijmeegse Vierdaagse

Nog een paar weken en dan begint de 100ste Vierdaagse van Nijmegen. Van 19 t/m 22 juli leggen wandelaars grote afstanden af in Nijmegen en omgeving. Een bijzonder evenement waar duizenden mensen op af komen. Oftewel, de FNV mag daar niet ontbreken. Want waar kun je onze boodschap beter kwijt dan hier? Help je mee door onze boodschap uit te dragen en de wandelaars een steuntje in de rug te geven?

Wij, mensen die werken, willen werken of hebben gewerkt, maken Nederland sterker en eerlijker. Niet ieder voor zich, maar met elkaar. Want samen gaat alles beter! Dan kom je letterlijk een stap verder (helemaal bij de Vierdaagse)!

Samen
Om deze boodschap kracht bij te zetten, delen we flesjes water uit met het motto: Samen lopen we verder! Ook geven we appels, zweetbandjes en stressballetjes mee. De reacties van de wandelaars zijn altijd heel positief. En kaderleden laten zo zien dat zij samen iets moois kunnen neerzetten.

Waar kun je helpen?
Graag! We kunnen nog wel wat mensen gebruiken voor de stand en het uitdelen van onder meer de flesjes water. De eerste dag is de FNV aanwezig langs de route in Elst, de tweede dag in Wijchen en dag drie staat de FNV in Groesbeek.

Doe jij mee?
Wil je meehelpen tijdens aan dit evenement? Je bent van harte welkom. Neem contact op met Jozef Lakeman via jozeflakeman@hetnet.nl of bel 06-46324816.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

3 reacties

Jozef Lakeman schreef op 26-06-2016

Beste mensen Tel.nr. Dat vermeld is is onjuist. Dit moet 0646324816 zijn. Groet Jozef

Harry Olsthoorn schreef op 05-07-2016

Ik help ook al een aantal jaren en kan iedereen aanraden ook eens een keertje te komen helpen een bere gezellige dag.

Ab Wissingh schreef op 06-07-2016

Graag wat nadere info over deze goede aktie Ik heb al een mail gestuurd aan Jozef