Kom langs de stand van Lokaal FNV op 1 mei!

Kom langs de stand van Lokaal FNV op 1 mei!

11 apr 2016 - webredactie

Kom langs de stand van Lokaal FNV op 1 mei!

In Amsterdam vindt op zondag 1 mei weer de Dag van de Echte Banen plaats. Lokaal FNV staat met een stand op de 1 mei-markt. Vind je het leuk om kaderleden te begroeten en ervaringen uit te wisselen? Kom dan gezellig langs!

Bedankt voor je inzet!

Je ontvangt als lid een gratis ov-kaart en een GVB-kaart om naar het Oosterpark in Amsterdam te reizen. Omdat we je inzet als vrijwilliger en als lid enorm waarderen, krijg je als bedankje een leuk presentje als je langs onze stand komt.

Echte banen op 1 mei

Iedereen verdient een echte baan. Toch heeft twee op de vijf werknemers een onzeker contract. FNV vindt dat dat anders moet. Daarom organiseert de FNV voor de tweede keer de Dag van de Echte banen op 1 mei in het Oosterpark Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.fnv.nl/1mei.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht