Declaratieformulier voor kaderleden

Declaratieformulier voor kaderleden

25 apr 2016 - webredactie

Declaratieformulier voor kaderleden

 

> Declaratieformulier downloaden

 

Reiskosten gemaakt? Gegeten tijdens een lange vergadering? Download dan het declaratieformulier, vul deze in en stuur 'm op: 

  • Per mail: declaratie@fnv.nl
  • Per post: FNV, T.a.v. Financiële administratie, Antwoordnummer 250, 1000 PW AMSTERDAM

Let op! Als de kostenplaats onbekend is, dan dit formulier bij voorkeur verzenden naar jouw bestuurder.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

9 reacties

Pieter Niezen schreef op 26-04-2016

Geachte M Ik krijg een bericht van Katja en van jullie dat jullie graag willen dat ik mijn declaratieformulier naar jullie opstuur. Hoe moet ik nou weten of ik het goed doe we worden nu heen en weer gesmeten van de een naar de ander, Het lijkt wel of dit niet met de Regio s is overlegd , Lees hier onder maar graag een reactie Groetjes Pieter Niezen Hallo Pieter, Ik zag je mailwisseling met Esther. Declaratie's gaan niet naar Groningen ter controle. , maar naar de sector. Dan kan er vervolgens bij de verantwoordelijk bestuurder gecheckt worden of het klopt. Bouw heeft nog een overgangsregeling voor de dagvergoeding en daar gaat nog wel eens iets mis. Ik heb een contact bij financiën die op scherp staat zodra ze mijn naam ziet. Minder kans op fouten in de vergoeding dus (en juist die herstellen kost erg veel tijd). Daarom dus graag via mij. Als het dan toch eens misgaat, kan ik de oorspronkelijke declaratie er dan ook woensdag bijpakken. Fijn weekend! Joukien

vriens schreef op 27-04-2016

Beste Vrienden, Als ik de declaratie kaderleden download en probeer in te vullen pakken de letters niet. Dus invullen kan ik niet!! Wat doe ik verkeerd ik heb geen computer van de FNV. In afwachting groeten, A.Vriens

vraag- aanvulling schreef op 01-05-2016

Hallo, is het niet de bedoeling dat de mensen deze digitaal kunnen invullen en eventueel thuis opslaan en weer aanpassen voor een andere tijd. Dan ontstaat er een zekere routine in het gebeuren en ook een bekendheid. Ik met me vista gerelateerde PC kan er nu nog niks mee. en ik vermoed als mensen deze met de pen in moeten vullen weer moeten scannen is het vakje van het IBAN nummer ook aan de kleine kant. Maar ook als je meerdere keren per week of maand op pad bent als kaderlid moet je dan telkens weer 1 formulier invullen of kan je ze ook clusteren op een bijlage en deze meesturen. Hoe gaat dit verbeterd worden maar vooral ook gemakkelijker? Adri Heemskerk, budgethouder aspirant netwerk Zaanstreek-Waterlad

Bennie Wieggers schreef op 02-05-2016

Kunnen jullie ook een declaratieformulier maken die je ook digitaal kan invullen. Met deze kun je eigenlijk niets beginnen op de computer. Je kunt er natuurlijk ook een bewerkings programma bij doen. Wanneer wordt er nu eens geluisterd naar het kader? Groetjes Bennie Wieggers

Cees Vergalen schreef op 02-05-2016

Indtalwer Fox reader op je computer en je kint het formulier invullen en ondertekenen en opslaan. Dan opsturen sturen naar het regio kantoor Cees Vergalen

ria de Graaf-Appelman schreef op 08-05-2016

Met Adobe Reader DC kun je het formulier invullen. Als je de kop invult en opslaat kun je hem steeds gebruiken. Als je je handtekening hebt geplaatst en verstuurd kun je hem niet meer gebruiken. Zo hem ik altijd een kopie en verplaats hem als ik de betaling binnen heb.

Ginna schreef op 21-10-2018

Goedendag, Ik probeer sinds september 2018 een reiskosten declaratie in te dienen via de bovenstaande aangegeven email (declaratie@fnv.nl) maar ik krijg altijd een email terug met 'delivery failed'. Ik wil graag weten hoe ik deze kosten dan wel kan declareren! Hoop wel een reactie te krijgen! Bedankt.

Frans Jilesen schreef op 09-02-2019

Ik wil mijn kosten digitaal declareren maar er staat geen digitaal declaratieformulier op de site van fnv, Wel een van 2016 maar die kun je niet invullen zet die van 2019 op de site [ ik ben kader lid].

R Rook schreef op 16-04-2019

Hallo, Steeds heb ik grote problemen om mijn declaraties te verzenden. Onderaan de declaratie staat verzenden, maar dat doet het niet. Dir moet gemakkelijker gemaakt worden of ik doe niets mee. Graag met spoed antwoord. R Rook Senioren Midden Drenthe