Laat je inspireren door de FNV

Laat je inspireren door de FNV

22 feb 2016 - webredactie

Laat je inspireren door de FNV

Kom op zaterdag 12 maart tussen 11:00 en 15:00 naar de vakbondsmarkt van de FNV. Je kunt activiteiten doen die jou uitdagen om: je mening te vormen, zelf actief te worden voor FNV, sterker in jouw werk te staan of met meer effect naar werk te zoeken.

Ook als je je werk verliest of dreigt te verliezen, is dit gelegenheid om zaken op een rijtje te zetten. Stel je vraag aan de FNV-experts over belastingen, ziekte en re-integratie, financieel advies en uitkeringen.

Een greep uit het  programma:

  • Inspiratiesessie Social Media en FNV: jouw digitale podium
  • Workshop ‘Verlieskunde: omgaan met emoties bij verandering en verlies van werk’
  • Presentatie ‘Werkeloos en nu? Hoe kun je jouw recht op een uitkering veiligstellen?’
  • Uitwisselingsbijeenkomst WERKGROEP WONEN FNV AMSTERDAM
  • Meer uit jezelf halen: Coachcafé met speedcoaching en CV check

Je bent welkom op zaterdag 12 maart in Podium Mozaiek tussen 11:00 uur en 15:00 uur. Dit is de  gelegenheid om te zien wat de FNV doet voor haar leden in Amsterdam en te voelen wat je zelf kan doen met FNV om Amsterdam een meer sociale stad te maken.

Toegang gratis, ook voor niet-leden!

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

1 reactie

Elly Derks schreef op 06-03-2016

Ik zou graag weten op welke aanvangstijden de onderstaande workshops gegeven worden ik en hoe meld ik mij hiervoor aan..? Bewaak de zorg Speedcoaching en CV check Workshop Racisme en stress op de werkvloer Inspiratiesessie sociale media en FNV: jouw digitale platform Workshop Energiebalans Workshop Wonen is een levensbehoefte. Waarom houdt de vakbond zich hiermee bezig? workshop Verlieskunde omgaan met emoties bij verandering en verlies van werk Werkloos en nu? Rechten en plichten na ontslag De bovenste 5 workshops gaat mijn interesse naar uit.