FNV en Wajong: meldpunt herbeoordelingen en beschutte werkplekken

FNV en Wajong: meldpunt herbeoordelingen en beschutte werkplekken

19 jan 2016 - webredactie

FNV en Wajong: meldpunt herbeoordelingen en beschutte werkplekken

De FNV lanceert een meldpunt waar Wajongers hun ervaringen kunnen delen over hun herbeoordeling en biedt daarnaast ondersteuning bij die herbeoordelingen. De komende vier jaar beoordeelt het UWV 240.000 Wajongers in hoeverre zij kunnen werken. De FNV wil met het meldpunt de rol van het UWV monitoren.

Op www.fnv.nl/herbeoordeling kunnen Wajongers hun ervaringen melden. Lees meer over het meldpunt op de site van de FNV.

Ook heeft de Wajonggroep een brandbrief naar gemeenteraden van alle gemeenten verstuurd over het feit dat er nog nauwelijks beschutte werkplaatsen zijn gerealiseerd. Het is belangrijk dat jullie, de lokale kaderleden, hiervan op de hoogte zijn, mochten er vanuit je gemeente vragen binnen komen.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht