Kaderbijeenkomsten 'Aangenaam' Zeeland en Brabant groot succes

Kaderbijeenkomsten 'Aangenaam' Zeeland en Brabant groot succes

02 dec 2015 - webredactie

Kaderbijeenkomsten 'Aangenaam' Zeeland en Brabant groot succes

Op 16 en 26 november waren de eerste twee regionale kaderbijeenkomsten ‘Aangenaam’ in Brabant en Zeeland. De kaderleden van Zeeland en Brabant (West) waren razend enthousiast dat ze inhoudelijk zijn bijgepraat. Ook weten ze nu wie er in hun regio actief zijn. Er zijn afspraken gemaakt door de diverse groepen om dit ook zelf te gaan organiseren in hun regio.

Kaderbijeenkomsten?
Op papier is de fusie bijna 1 jaar een feit. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan integratie van werkprocessen, afdelingen en teams. Maar we zijn er nog niet. Veranderingen en afscheid nemen van het oude kunnen onzekerheden met zich mee brengen.

Maar verandering betekent ook kennismaken met nieuwe mogelijkheden. En kennismaken met andere mensen. Mensen die je wellicht nog niet kent en zich ook vrijwillig inzetten voor de FNV bij jou in de omgeving. Hoogste tijd om elkaar en elkaars werk voor te stellen. Dat doen we tijdens de regionale kaderbijeenkomsten ‘Aangenaam’.

Meer informatie

Meer informatie over regionale kaderbijeenkomsten vindt u hier.

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht