Hoe kan re-integratie anders, beter? Cliëntenraden, laat van je horen!

Hoe kan re-integratie anders, beter? Cliëntenraden, laat van je horen!

02 dec 2015 - webredactie

Hoe kan re-integratie anders, beter? Cliëntenraden, laat van je horen!

Het lijkt een vies woord te zijn geworden: re-integratie. Veel projecten hebben niet opgeleverd wat ze beloofden. De vraag is: heeft re-integratie wel zin? Welke ideeën leven er bij cliëntenraden? Wat is er nodig om re-integratie wél succesvol te maken? Wat kunnen cliëntenraden hieraan bijdragen? Welke regelgeving is nodig? Welke hulp of ondersteuning hebben cliëntenraden nodig om re-integratie te laten slagen. De LCR wil dit verkennen in het e-Magazine 2015. Dat kan niet zonder jullie inbreng!
 
Wat willen we weten?
De LCR wil graag weten waar cliëntenraden tegenaan lopen. Waarom is een methode nooit onderzocht bijvoorbeeld? Of welke regelgeving missen jullie in de dagelijkse praktijk. Wat horen jullie terug van cliënten? We weten dat er inmiddels een aantal methodes zijn die wel succesvol zijn en die komen ook in het magazine terug. Wat zouden jullie daarover willen weten? 
 
Wat gaan we ermee doen?
Al jullie input leggen we voor aan onderzoekers, wethouders en uitvoerders. Hoe denken zij bij te kunnen dragen aan een betere re-integratie. Welke kleine en grote oplossingen moeten er komen? Welke tips zijn er voor cliëntenraden? Uiteindelijk moet dit een mooi magazine opleveren waar iedereen mee aan de slag kan.
 
Doe het meteen! 
Stuur je vraag, opmerking of idee naar info@lcr-suwi.nl en vermeld in het onderwerp ‘e-magazine 2015 input’. Doe dit voor 5 december. Dan kunnen wij ermee aan de slag.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht