Regionale kaderbijeenkomsten 'Aangenaam'

Regionale kaderbijeenkomsten 'Aangenaam'

26 okt 2015 - webredactie

Regionale kaderbijeenkomsten 'Aangenaam'

Ben je lokaal actief als vrijwilliger bij de FNV? En wil je weten wie nog meer actief is bij jou in de buurt nu we FNV zijn? Tijd om kennis te maken tijdens de Regionale kaderbijeenkomsten ‘Aangenaam’!

Kennismaken met collega-vrijwilligers FNV
Op papier is de fusie bijna 1 jaar een feit. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan integratie van werkprocessen, afdelingen en teams. Maar we zijn er nog niet. Veranderingen en afscheid nemen van het oude kunnen onzekerheden met zich mee brengen.

Maar verandering betekent ook kennismaken met nieuwe mogelijkheden. En kennismaken met andere mensen. Mensen die je wellicht nog niet kent en zich ook vrijwillig inzetten voor de FNV bij jou in de omgeving. Hoogste tijd om elkaar en elkaars werk voor te stellen. Dat gaan we doen tijdens de regionale kaderbijeenkomsten ‘Aangenaam’.

Kennismaken binnen je eigen regio
Per regio of provincie is er een bijeenkomst. Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst in jouw werkgebied bij de FNV.

undefined 

Op ongedwongen wijze
Op een leuke en ook deels inhoudelijke manier maak je op deze dag kennis met elkaar. Geen vergadering, maar op speelse wijze met elkaar in gesprek gaan. Ervaringen uitwisselen en samen ideeën verzamelen voor de toekomst om tot meer samenwerking en verbinding te komen. Of dit nu tijdens het eten is, of tijdens het programma.

Ook kun je deze dag kennismaken met mensen uit de werkorganisaties die verantwoordelijk zijn voor regionaal vakbondswerk. Maak kennis met bijvoorbeeld:

  • Katja Ünlütürk, manager regionaal/lokaal vakbondswerk
  • Leo Hartveld, Algemeen Secretaris FNV en eindverantwoordelijk voor regionaal vakbondswerk
  • Dick Koerselman, regiocoördinator in Rotterdam

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door het formulier in te vullen.

Voorafgaand aan de bijeenkomst ‘Aangenaam’ hebben de kaderleden van Lokale netwerken een sessie over de uitdagingen van 2016: het werkplan en de bestuursverkiezingen.

We rekenen op jullie komst voor dynamische bijeenkomsten!

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht